Ant grotelių kepti baklažanai su feta – Skinnytaste

Grilled-Eggplant-with-Feta-7.jpg


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Jei šią vasarą jums reikia lengvo garnyro, šis ant grotelių keptas baklažanas su fetos sūriu puikiai tiks prie visko, ką kepate ant grotelių.

Ant grotelių kepti baklažanai su feta

Ant grotelių kepti baklažanai su feta

Tai tikrai paprastas vasariškas garnyras, išryškėja raudonėlio skonis ir jam nereikia jokio garnyro – nors užbarstytas šiek tiek daugiau džiovintų raudonėlių niekada nepakenktų! Remiantis kai kuriais mano atliktais tyrimais, baklažanų tekstūra yra geresnė – traškesnė lauke – jei kepate ant grotelių neuždengtą. Štai kodėl pirmoji pusė yra ant atvirų grotelių, tačiau sūris per ilgai išsilydo neuždengtas, todėl skirtumą padalinau. Patiekite su kepta tilapijos raudonėliu arba šiais oro gruzdintuvės vištienos kotletais.

Kodėl tinka šis ant grotelių keptų baklažanų ir fetos receptas

Gina @ Skinnytaste.com

Mėgstu baklažanus ir vasarą mėgstu juos kepti ant grotelių! Tai labai paprasta ir tinka beveik bet kokiems baltymams. Tai taip pat veikia su cukinijomis, jei norite jas pakeisti!

  • Greitai ir lengvai! Paruoškite per mažiau nei 30 minučių ir puikus būdas sunaudoti vasarinius baklažanus!
  • Universalus – patiekite karštą arba šaltą.
  • Vegetaras ir mažai kalorijų bei cholesterolio.

Jei gaminsite šį ant grotelių keptų baklapanų ir fetos receptą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane nuotraukose ar vaizdo įrašuose „Instagram“, „TikTok“ ar „Facebook“!

Džinos parašas
baklažanai ir feta

Baklažanų ingredientai

Štai viskas, ko jums prireiks gaminant šį ant grotelių keptą baklažaną su feta. Norėdami sužinoti tikslius išmatavimus, slinkite į apačią.

  • Baklažanas
  • Raudonojo vyno actas
  • Pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • raudonėlis
  • Česnakai
  • Košerinė druska
  • Fetos sūris

Kaip pasigaminti ant grotelių keptą baklažaną su feta

Štai kaip pasigaminti šį ant grotelių keptą baklažaną su feta! Išsamios instrukcijos pateiktos žemiau esančioje recepto kortelėje.

  1. Įkaitinkite grilis aukštyn.
  2. Nukirpkite galus nuimkite nuo baklažanų ir supjaustykite jį skersai 12 1/2 colio storio griežinėliais.
  3. Plakti kartu sumaišykite raudonojo vyno actą, alyvuogių aliejų, džiovintą raudonėlį, česnaką ir druską.
  4. Ant grotelių kepti baklažanąt, neuždengtas, 5 minutes, tada apverskite. Šaukštu arba šepetėliu aptepkite visą česnako ir žolelių mišinį ant viršūnių, tolygiai pabarstykite feta, tada uždenkite groteles ir toliau kepkite, kol sūris išsilydys, o baklažanai suminkštės.
  5. Perdavimas į serviravimo lėkštę ir patiekite karštą arba šiltą.
Ant grotelių kepti baklažanai su feta

Ką patiekti su ant grotelių keptais baklažanais

Šis lengvai kepamas baklažanas su feta yra puikus garnyras vakarienei. Jis puikiai dera su bet kuriuo iš šių:

Ant grotelių keptas baklažanas

Daugiau baklažanų receptų, kurie jums patiks

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 10 minučių

Virti: 15 minučių

Iš viso: 25 minučių

Išeiga: 4 porcijos

Porcijos dydis: 3 griežinėliais

  • Įkaitinkite grilį iki aukšto lygio.

  • Nupjaukite baklažanų galus ir supjaustykite jį skersai 12 1/2 colio storio griežinėliais. Tik griežinėlių viršūnes lengvai pabarstykite druska.

  • Mažame dubenyje suplakite raudonojo vyno actą, alyvuogių aliejų, džiovintą raudonėlį, česnaką ir druską.

  • Baklažano griežinėlius dėkite ant grotelių sūdyta puse į viršų. Kepkite ant grotelių neuždengę 5 minutes, tada apverskite.

  • Šaukštu arba šepetėliu aptepkite visą česnako ir žolelių mišinį ant viršūnių, tolygiai pabarstykite feta, tada uždenkite groteles ir toliau kepkite, kol sūris išsilydys ir baklažanai suminkštės, dar maždaug 5 minutes.

  • Ant grotelių keptus baklažanus perkelkite į serviravimo lėkštę ir patiekite karštą arba šiltą.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 3 griežinėliais, Kalorijos: 106 kcal, Angliavandeniai: 9.5 g, Baltymas: 3.5 g, Riebalai: 6.5 g, Sotieji riebalai: 2.5 g, Cholesterolis: 12.5 mg, Natris: 305 mg, Pluoštas: 4.5 g, Cukrus: 5 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -