Sojų marinuoti jautienos ir brokolių iešmeliai

Asian-Beef-and-Broccoli-Skewers-13.jpg


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Jei mėgstate jautienos ir brokolių kepinius, jums patiks šie sojoje marinuoti jautienos ir brokolių iešmeliai! Puiki vasaros vakarienės idėja!

Jautienos ir brokolių iešmeliai

Azijos jautienos ir brokolių iešmeliai

Mano namuose esame kepsnių mėgėjai, ypač mano vyras. Kiekvieną kartą, kai užsisako azijietiško maisto, jis dažniausiai gauna brokolių jautienos. Taigi, nenuostabu, kad šis jautienos ir brokolių iešmo receptas buvo didelis hitas mano namuose! Jie būtų puikus priedas prie bet kokios vasaros vakarienės, kurią kepate ant grotelių. Kad tai būtų patiekalas, patiekite ant ryžių su daugiau laiškinių svogūnų. Jei ruošiatės ant grotelių, patiekite juos kaip užkandį! Daugiau ant grotelių keptos jautienos receptų, kuriuos turėtumėte išbandyti, yra šie kepsnių kebabai su Chimichurri, ant grotelių keptas kepsnys Fajitas arba šis ant grotelių keptas šoninis kepsnys su pomidorais.

Sojų marinuoti jautienos ir brokolių iešmeliai

Kaip jautiena ir brokoliai, tik ant iešmo!

Gina @ Skinnytaste.com

Man patinka vasarą lankytis pas žmones ir kepti ant grotelių. Žinau, kad šie ant grotelių kepti jautienos iešmeliai patiks kitame mano susitikime. Štai kodėl:

  • Skanus: Jautienos ir brokolių marinatas yra skanus pikantiškų ir aštrių skonių mišinys
  • Lengva paruošti: Dėl paprasto marinato ir greito kepimo ant grotelių šie iešmai puikiai tiks patogiai savaitės vakarienei ar be rūpesčių savaitgalio kepsniui.
  • Sveikas: Jautiena suteikia baltymų, o brokoliuose yra skaidulų, vitamino C ir vitamino K.
  • Dietos apribojimai: Šiuose jautienos iešmuose nėra pieno, juose yra daug baltymų ir jie tinka svorio stebėtojams. Jie gali būti lengvai pagaminti be glitimo naudojant tamari be glitimo.

Jei gaminsite šį jautienos iešmo receptą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane savo nuotraukose Instagramas arba Facebook!

Džinos parašas

Koks yra geriausias jautienos gabalas iešmams?

NY juostelės kepsnys turi puikų marmuro kiekį, kad šie Azijos įkvėpti jautienos iešmai būtų sultingi. Liesesnė nugarinė būtų per sausa.

Jautienos ir brokolių iešmelių ingredientai

Žemiau yra viskas, ko reikia šiam sveikos jautienos ir brokolių iešmo receptui pagaminti. Slinkite į apačią, kad pamatytumėte tikslius išmatavimus.

  • Sojų padažas dėl sodraus umami skonio. Norėdami pagaminti GF, naudokite tamari be glitimo.
  • Ryžių vyno actas suteikia subtilų įspūdį.
  • Medaus saldumas subalansuoja sūrumą ir rūgštingumą.
  • Sezamų aliejus prideda riešutų skonį.
  • Aromatiniai elementai: Sutarkuotas česnakas ir imbieras
  • Druska ir juodieji pipirai įsitikinkite, kad jautiena yra gerai pagardinta.
  • Kepsnys: Nupjaukite riebalus nuo Niujorko kepsnio juostelės ir supjaustykite 1 colio gabalėliais.
  • Brokoliai: Brokolius supjaustykite žiedynais, įsitikinkite, kad jie yra maždaug tokio paties dydžio, kad iškeptų tolygiai.
  • Svogūnai: Baltą ir šviesiai žalią dalis supjaustykite 1 colio gabalėliais.

Kaip pasigaminti jautienos iešmelius

Šie paprasti jautienos ir brokolių iešmeliai iškepa per mažiau nei 10 minučių! Išsamias instrukcijas rasite žemiau esančioje recepto kortelėje.

  1. Jautienos ir brokolių marinatas: Vidutiniame dubenyje išplakite marinato ingredientus. Tada pusę supilkite į kitą dubenį.
  2. Marinuoti jautieną: Įdėkite mėsą į vieną iš dubenėlių ir išmeskite, kad apsemtų. Palikite marinuotis 30 minučių kambario temperatūroje arba uždenkite ir laikykite šaldytuve iki 8 valandų.
  3. Pamirkykite medinius iešmelius (jei naudojate) vandenyje bent 20 minučių, kad nesudegtų ant grotelių.
  4. Surinkite iešmelius: Ant iešmo suverkite svogūną, brokolių žiedyną ir jautieną. Pakartokite su kitu sluoksniu, baigdami 1 paskutiniu laiškiniu svogūnu. Pakartokite su likusiais ingredientais, kad gautumėte 8 iešmelius.
  5. Brokolių ir jautienos padažas: Ištepkite iešmelius rezervuotu marinatu ir pagardinkite druska bei pipirais.
  6. Kaip kepti jautienos iešmelius: Įkaitinkite grilį ant stiprios ugnies ir groteles sutepkite aliejumi. Kepkite iešmelius ant grotelių iki norimo paruošimo, po 3–4 minutes iš abiejų pusių, jei norite, kad jie būtų vidutiniškai reti, aptepdami likusiu marinatu.
  7. Kaip kepti jautienos iešmelius: Įkaitinkite broilerį iki aukšto lygio ir padėkite lentyną maždaug 6 colių atstumu. Padėkite kebabus ant kepimo skardos, išklotos folija. Apkepkite apie 4 minutes iš kiekvienos pusės, kol kepsite vidutiniškai arba ilgiau, kad iškeptumėte, aptepdami likusiu marinatu.

Variacijos

  • Daržovės: Jei norite pridėti daugiau daržovių arba pakeisti brokolius, išbandykite juos su kubeliais pjaustytais baklažanais arba grybais.
  • Mėsa: Pakeiskite šoninį kepsnį arba 1 colio vištienos šlaunelių gabalėlius.
  • Sojų padažas: Naudokite mažai natrio turintį tamari, jei norite be glitimo, arba kokoso aminorūgštis, jei norite be sojos.
  • Actas: Ryžių vyno actą pakeiskite obuolių sidro actu.

Garnyro pasiūlymai

Sandėliavimas

  • Šaldytuvas: Jautienos ir brokolių likučiai šaldytuve išsilaikys 4 dienas.
  • Šaldiklis: Išimkite maistą iš iešmelių ir užšaldykite sandariame inde 3 mėnesius.
  • Pakaitinti: Atšildykite šaldytuve ir mikrobangų krosnelėje, kol sušils.
Sojų marinuoti jautienos ir brokolių iešmeliai

Daugiau jums patikusių ant grotelių keptos jautienos receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 10 minučių

Virti: 8 minučių

marinato laikas: 30 minučių

Iš viso: 48 minučių

Išeiga: 4 porcijos

Porcijos dydis: 2 vėrinukai

  • Vidutiniame dubenyje suplakite sojos padažą, actą, medų, sezamo aliejų, česnaką, imbierą ir 1/2 arbatinio šaukštelio košerinės druskos. Pagardinkite juodaisiais pipirais.

  • Padalinkite marinatą į 2 vidutinius dubenėlius. Įdėkite mėsą į 1 dubenį ir išmeskite, kad apsemtų. Palikite marinuotis 30 minučių kambario temperatūroje, retkarčiais pamaišydami arba uždenkite ir laikykite šaldytuve iki 8 valandų.

  • Brokolius padalinkite į 16 žiedynų (galite turėti papildomų brokolių). Kiekvienas iš jų turi būti nuo 1 iki 1 1/2 colio, perpjaukite per pusę ypač didelius žiedynus ir nupjaukite stiebus.

  • Tuo tarpu, jei naudojate medinius iešmelius, pamerkite juos į vandenį bent 20 minučių, kad nesudegtų ant grotelių. Prieš smeigdami vėrinukus, nusausinkite.

  • Kai mėsa bus paruošta, suformuokite iešmelius: Įverkite 1 gabalėlį laiškinio svogūno statmenai iešmui, tada atsargiai ant iešmo užverkite 1 brokolio žiedyną, tada 1 gabalėlį jautienos. Pakartokite su kitu laiškinio svogūno sluoksniu, brokoliais, jautiena, tada užbaikite su paskutiniu laiškiniu svogūnu. Pakartokite su visais ingredientais, kad gautumėte 8 iešmelius.

  • Iešmelius gausiai aptepkite rezervuotu marinatu, tada pagardinkite žiupsneliu druskos ir juodųjų pipirų.

  • Kepti ant griliaus: Paruoškite grilį ant stiprios ugnies. Kepkite iešmelius ant grotelių iki norimo iškepimo, maždaug po 3–4 minutes kiekvienoje pusėje, jei norite, kad jie būtų vidutiniškai reti, aptepdami likusiu marinatu. Patiekite iš karto.

  • Kepti: Įkaitinkite broilerį iki aukšto lygio ir padėkite lentyną maždaug šešių colių atstumu. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite iešmelius. Kepkite, kol mėsa iškeps iki norimo iškepimo, maždaug 4 minutes iš kiekvienos pusės, jei tai yra vidutiniškai reta, aptepkite likusiu marinatu.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 2 vėrinukai, Kalorijos: 199 kcal, Angliavandeniai: 11 g, Baltymas: 29.5 g, Riebalai: 5 g, Sotieji riebalai: 1.5 g, Cholesterolis: 62.5 mg, Natris: 883 mg, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 6 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -