Rudens salotos su kriaušėmis ir gorgonzola

Rudens salotos su kriaušėmis ir gorgonzola


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Man patinka geros salotos su daug tekstūros ir skonių, o šios rudens salotos puikiai tinka. Saldžios kriaušės, medaus Dižono padažas, traškūs pekano riešutai ir kreminis gorgonzolos sūris sukuria gardų rudens patiekalą, kuriam sunku atsispirti.

Rudens salotos su kriaušėmis ir gorgonzola

Rudens salotos su kriaušėmis ir gorgonzola

Šios rudeninės salotos su kriaušėmis ir gorgonzola yra sveikas jūsų rudens stalo priedas. Šviežių ingredientų derinys kiekvienam kąsneliui suteikia skonio pliūpsnį. Tai paprastas ir elegantiškas, puikus garnyras greitoms vakarienėms ir šventėms. Norėdami gauti daugiau rudens salotų idėjų, išbandykite šias likusias kalakutienos derliaus Cobb salotas ir rudens kopūstų salotas su vištiena.

Kodėl jums patiks šis rudens salotų receptas

Gina @ Skinnytaste.com

Man patinka dėti obuolių ar kriaušių į rudenines salotas, jos suteikia puikų traškumą ir saldumą! Įdėkite šiek tiek pekano riešutų, kad suminkštėtų, ir šiek tiek kreminio sūrio, ir aš esu danguje! Pirmą kartą šiuo receptu pasidalinau dar 2008 m. spalį, kai įkūriau šią svetainę. Tai receptas, kurį gaminu kiekvieną rudenį vėl ir vėl.

  • Tobulas skonių derinys: Kriaušių ir medaus saldumas subalansuoja gorgonzolos ir raudonojo vyno acto aštrumą.
  • Greita ir paprasta: Šios rudens salotos paruošiamos per kelias minutes – išplakite greitą vinigretą, supjaustykite kriaušę ir viską išmaišykite dideliame dubenyje.
  • Dietos apribojimai: Šios sveikos rudeninės salotos tinka įvairioms dietoms, įskaitant vegetariškas, tinkamas svorio stebėtojams ir mažai angliavandenių turinčias.

Jei gaminsite šį rudens salotų receptą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane nuotraukose ar vaizdo įrašuose „Instagram“, „TikTok“ ar „Facebook“!

Džinos parašas

Rudens salotų ingredientai

Dėl saldaus, sūraus ir aštraus skonio šias rudenines salotas norėsite gaminti visą sezoną. Norėdami sužinoti tikslius išmatavimus, slinkite į recepto kortelę.

kriaušės, pekano riešutai, gorgonzola ir žalumynai
  • Kriaušės: Tiks visos prinokusios kriaušės, tokios kaip Bartlett, Bosc ar Anjou.
  • Gorgonzola yra stiprus, aštrus sūris, puikiai kontrastuojantis su saldžiomis kriaušėmis.
  • Lapiniai žalumynai: Norėdami gauti papildomos tekstūros, naudokite žalumynų mišinį, pvz., kūdikių žalumynus, kūdikius špinatus, rukolą ar radicchio.
  • Pekano riešutai pridėti traškumo.
  • Rudens salotų padažas: Raudonojo vyno actas, Dižono garstyčios, medus, druska, juodieji pipirai ir alyvuogių aliejus yra geriausias šių kriaušių ir gorgonzolos salotų padažas.

Kaip pasigaminti rudens salotas

Štai kaip pasigaminti šias paprastas rudenines salotas su kriaušėmis ir gorgonzola. Žemiau esančioje recepto kortelėje pateikiamos išsamios instrukcijos.

  1. Padarykite vinaigretą: Dubenyje ar indelyje išplakite rudeninius salotų padažo ingredientus.
  2. Paruoškite salotas: Į didelį dubenį sudėkite žalumynus, kriaušes, gorgonzolą ir pekano riešutus.
  3. Kaip patiekti: Užtepkite vinigretę ant žalumynų ir išmeskite, kad padengtų.

Variacijos

  • Švieži vaisiai: Kriaušę pakeiskite obuoliu.
  • Džiovinti vaisiai: Įdėkite džiovintų spanguolių arba datulių.
  • Sūris: Pakeiskite pelėsinį sūrį arba ožkos sūrį.
  • Riešutai: Pekano riešutus pakeiskite graikiniais riešutais arba migdolais. Norėdami gauti papildomo skonio, paskrudinkite juos orkaitėje arba keptuvėje ant viryklės arba naudokite cukruotus pekano riešutus.
  • Svogūnai: Sudėkite plonais griežinėliais pjaustytą askaloninį česnaką arba raudonąjį svogūną.
  • Rūgštis: Subobuolių sidro actas arba citrinos sultys raudonojo vyno actui.
  • Saldiklis: Vietoj medaus naudokite klevų sirupą.
rudens salotos

Ką patiekti su šiomis rudens salotomis

Šios įspūdingos, bet paprastos rudeninės salotos puikiai tiks prie visko – nuo ​​greitos savaitės vakarienės iki padėkos stalo. Žemiau yra keletas aptarnavimo pasiūlymų:

Sandėliavimas

  • Valgyk iš karto: Kai viską sumaišysite, nedelsdami valgykite. Laikant, žalumynai suvys, o kriaušė paruduos.
  • Pasiruošimas į priekį: Jei ruošiate šias rudens derliaus salotas Padėkos dienai ir norite šiek tiek jų paruošti iš anksto, pagaminkite vinigretę ir susmulkinkite pekano riešutus diena anksčiau.
Rudens salotos su kriaušėmis ir gorgonzola

Daugiau jums patikusių rudeninių salotų receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 5 minučių

Virti: 0 minučių

Iš viso: 5 minučių

Išeiga: 6 porcijos

Porcijos dydis: 1 /6-oji

  • Nedideliame dubenyje sumaišykite actą, garstyčias, medų, druską ir pipirus. Supilkite alyvuogių aliejų ir išmaišykite.

  • Salotų dubenyje sumaišykite žalumynus, kriaušes, gorgonzolos sūrį ir pekano riešutus.

  • Kai būsite pasiruošę patiekti, įpilkite vinigretės ir gerai išmaišykite. Patiekite iš karto.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 1 /6-oji, Kalorijos: 175 kcal, Angliavandeniai: 12 g, Baltymai: 3 g, Riebalai: 13 g, Sotieji riebalai: 3 g, Cholesterolis: 7 mg, Natris: 192 mg, Pluoštas: 3 g, Cukrus: 7 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -