Arbūzas Agurkas Granita – Skinnytaste

Watermelon-Cucumber-Granita-5.jpg


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Atvėsinkite naudodami šį gaivų arbūzų agurkų granitą. Lengva pagaminti, nereikia specialios įrangos!

Arbūzas Agurkas Granita

Arbūzas Agurkas Granita

Šis lengvas šaldytas desertas yra šaltas ir purus, puikiai tinka vėsinti šią vasarą arba mėgautis kaip gomurio valikliu. Pagaminta tik iš 4 ingredientų, „Arbūzų agurkų granita“ yra paprasta paruošti ir reikalauja minimalių pastangų. Man čia patinka agurkų ir arbūzo derinys, jaučiasi kaip sustingęs SPA vanduo ir labai gaivina! Taip pat galite pasigaminti skanų skanėstą – tiesiog įpilkite šiek tiek džino arba degtinės, kaip aš padariau šiame „Arbūzų granitos“ kokteilyje.

Arbūzas Agurkas Granita

Kas yra granita?

Granita yra šaldytas itališkas desertas, pagamintas iš vaisių, cukraus ir skysčio. Jis yra rupesnės, ledesnės tekstūros nei šerbetas.

Granitos kilmė

Granita atsirado Sicilijoje, Italijoje, viduramžiais, kai šioje srityje dominavo arabai. Iš pradžių vadinamas „šerbetu“, jis buvo pagamintas iš Etnos kalno sniego ir buvo ypatingas malonumas karališkiesiems. Sicilijoje granita pusryčiams dažniausiai valgoma su brioche.

Kodėl jums patiks šis „Granita“ receptas

Gina @ Skinnytaste.com

Nėra nieko geriau, kaip atsipalaiduoti karštą vasaros dieną su šaldytu skanėstu. Saldus, sultingas arbūzas, traškūs agurkai ir žievelės žaliosios citrinos suteikia gaivinantį skanėstą.

  • Tik 4 ingredientai: Be arbūzo ir agurko, jums reikia tik saldiklio ir laimo sulčių.
  • Lengva pagaminti: Granito sudedamosioms dalims sutrinti reikės virtuvės kombaino arba trintuvo, tačiau norint pasiekti išskirtinę ledinę tekstūrą, nereikia jokios specialios įrangos.
  • Be cukraus: Man asmeniškai tai patinka su vienuolio vaisių saldikliu (jums reikia tik šiek tiek), todėl tai taip pat yra becukris skanėstas.
  • Dietos apribojimai: Šis sveikas arbūzinis agurkų granitas yra be pieno, vegetariškas, veganiškas, be glitimo ir tinkamas svorio stebėtojams.

Jei gaminsite šį ledinį arbūzo granitą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane savo nuotraukose Instagram ar Facebook!

Džinos parašas

Arbūzų agurkų granita Ingredientai

Norint pagaminti šį veganišką arbūzinį agurkų granitą, jums reikia tik 4 ingredientų. Tikslius išmatavimus rasite žemiau esančioje recepto kortelėje.

agurkai, arbūzas, laimas ir cukrus
  • Arbūzas: Norėdami gauti saldžiausią granitą, naudokite sezono metu prinokusį arbūzą.
  • Agurkas: Iš angliško arba persiško agurko nulupkite ir išimkite sėklas.
  • Saldiklis: Man labiau patinka Lakanto vienuolio vaisiai be cukraus ir nulinės kalorijos, bet tiks ir granuliuotas cukrus.
  • Žaliųjų citrinų sultys aitraus, ryškaus citrusinio skonio

Kaip pasidaryti granitą

Suplanuokite šį paprastą granito receptą, kai kurį laiką būsite namuose. Arbūzų ir agurkų mišinys apledės maždaug per 5 valandas, tačiau procesas dažniausiai vyksta rankomis. Norėdami gauti išsamias instrukcijas, slinkite į toliau pateiktą recepto kortelę.

  1. Sutrinkite visus ingredientus virtuviniu kombainu arba blenderiu iki visiškai vientisos masės. Supilkite mišinį į 9 x 9 colių metalinę kepimo skardą.
  2. Užšaldykite ir nubraukite: Įdėkite keptuvę į šaldiklį maždaug 90 minučių, kol ji beveik sustings. Sumaišykite jį šakute ir sulaužykite visus gabalėlius. Vėl užšaldykite dar valandai ar dviem, tada subraižykite granitą šakute, kad susidarytų stambūs į sniegą panašūs kristalai. Kartokite procesą, kol mišinys sušals ir nuskustas.
  3. Kaip patiekti granitą: Arbūzų granitą padalinkite į stiklines ar dubenėlius ir, jei norite, papuoškite agurko griežinėliais.

Variacijos

  • Vaisiai: Iškeiskite arbūzą į ananasus, mangus ar braškes.
  • Agurkas: Jei norite granitos tik su vaisiais, atsisakykite agurkų ir padvigubinkite arbūzą arba pridėkite 1,5 puodelio kito vaisiaus.
  • Citrusiniai: Pakeiskite citrinos arba apelsinų sultis.
  • Arbūzų mėtų granita: Į trintuvą įpilkite mėtų.
  • Likeris: Prieš patiekdami granito kokteilį, įpilkite degtinės, džino ar romo.

Kiek laiko granita laikosi šaldiklyje?

Laikykite arbūzų granitą sandariame inde šaldytuve 1 mėnesį.

Arbūzas Agurkas Granita

Daugiau jums patikusių šaldytų desertų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 20 minučių

Virti: 0 minučių

Sustabdyti laiką: 5 valandų

Iš viso: 5 valandų 20 minučių

Išeiga: 6 porcijos

Porcijos dydis: 1 puodelis

  • Virtuviniu kombainu arba trintuvu sutrinkite arbūzą, agurką, cukrų ir laimo sultis iki vientisos masės. Supilkite mišinį į 9 x 9 colių metalinę kepimo skardą.

  • Užšaldykite maždaug 1 1/2 valandos, kol jis beveik sustings, tada šakute gerai nubraukite, kad viskas aplink susimaišytų ir susmulkintų gabalėlius. Grąžinkite keptuvę į šaldiklį ir užšaldykite, kol vėl beveik sustings, 1–2 valandas.

  • Šakute subraižykite granitą, kad susidarytų stambūs į sniegą panašūs ledo kristalai. Užšaldykite ir retkarčiais pakartokite grandymą, kol visas mišinys sušals ir nuskustas, iš viso apie 5 valandas.

  • Norėdami patiekti, padalykite granitą į serviravimo taures ir, jei norite, papuoškite agurkais.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 1 puodelis, Kalorijos: 38 kcal, Angliavandeniai: 17.5 g, Baltymas: 1 g, Riebalai: 0.5 g, Natris: 2 mg, Pluoštas: 0.5 g, Cukrus: 7.5 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -