Užgavėnių maisto idėjos – Downshiftology


Tegul šventės prasideda nuo šių išbandymų Užgavėnių maistas idėjos! Juose gausu drąsių, aštrių ir aštrių pietietiškų kreolų ir kajunų skonių – puikiai tinka linksminti karnavalo ar „riebaus antradienio“ vakarėlį.

Cajun vištiena su bulvių košeCajun vištiena su bulvių koše

Geriausias Užgavėnių maistas

Patyręs Užgavėnes Naujajame Orleane, pajutau naują gilią meilę pietietiškam maistui. Patys vakarėliai Bourbon gatvėje arba Prancūzų kvartale buvo ne iš šio pasaulio. Ir maisto, kurį valgiau pakeliui, turėjo tiek daug skonio. Taigi, aš džiaugiuosi galėdamas sugrąžinti Naujojo Orleano skonį į jūsų virtuves su šiais skaniais Užgavėnių receptais!

Ateityje pridėsiu daugiau, bet čia yra keletas pietų klasikų, kurias mėgsta visi ir kurios puikiai tinka vaišėms prieš Pelenų trečiadienį.

Jambalaya dideliame baltame puodeJambalaya dideliame baltame puode

Jambalaya: didelis puodas jambalaya yra vienas geriausių patiekalų švęsti Užgavėnes. Tai nuoširdus vištienos, dešros, krevečių, daržovių ir ryžių mišinys – prisotintas prieskoniais Cajun ir kreolų skoniais.

Pajuodinta lašiša keptuvėje.Pajuodinta lašiša keptuvėje.

Pajuodusi lašiša: tai tik vienas iš daugelio maisto produktų, kurie gali būti „pajuodinti“, ir aš negaliu jo valgyti! Lašiša yra drėgna ir dribsniai, bet su traškia pluta, užpildyta Cajun ir kreolų prieskoniais.

Cajun krevetės keptuvėjeCajun krevetės keptuvėje

Cajun krevetės: Dar vienas skanus būdas panaudoti mano cajun prieskonius yra sumaišyti su didžiosiomis krevetėmis! Tai greita, paprasta ir jūsų virtuvė kvepės taip, lyg grįžtumėte į Luizianą.

Keptuvė su keptais kopūstais ir didelis serviravimo šaukštas ant stalo.Keptuvė su keptais kopūstais ir didelis serviravimo šaukštas ant stalo.

Kepti kopūstai: šis klasikinis pietų garnyras yra skanusépakėlė kopūstą į kitą lygį. Jis virtas su traškia šonine, akmenimis maltomis garstyčiomis ir paprika, kad būtų dūminis, prieskoningas.

Didelė keptuvė kreminės cajun vištienosDidelė keptuvė kreminės cajun vištienos

Kreminė Cajun vištiena: Šis unikalus receptas atsirado tada, kai ieškojau būdų, kaip panaudoti savo naminius cajun prieskonius. Ir tai nenuvylė! Cajun prieskoniais pagardinta vištiena apkepama ir troškinama skaniame kreminiame padaže su daržovėmis.

Kopūstų sriuba dubenyje ant stalo.Kopūstų sriuba dubenyje ant stalo.

Kopūstų sriuba: nieko panašaus į šią paprastą, jaukią ir skanią kopūstų sriubą, kad galėtumėte mėgautis Užgavėnėmis namuose.

Tikiuosi, kad jums patiks šie Užgavėnių receptai! Jei kurį nors iš jų pagaminsite, norėčiau išgirsti, kaip jie pasirodė toliau pateiktame komentarų laukelyje. Jūsų apžvalga padės kitiems bendruomenės skaitytojams.

apibūdinimas

Kai reikia švęsti Užgavėnes, maistas užima svarbiausią vietą! Vienas iš mano mėgstamiausių Užgavėnių receptų yra ši kreminė cajun vištiena. Jis trykšta aštriais ir drąsiais skoniais, todėl jums patiks, kad jį pagaminti itin paprasta.

Kalorijos: 673kcal | Angliavandeniai: 8g | Baltymas: 47g | Riebalai: 50g | Sotieji riebalai: 24g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 18g | Trans-riebalų: 0,03g | Cholesterolis: 233mg | Natris: 369mg | Kalis: 981mg | Pluoštas: 2g | Cukrus: 4g | Vitaminas A: 3223TV | Vitamino C: 20mg | Kalcis: 142mg | Geležis: 2mg



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -