Slow Cooker Pernil | Skinnytaste

Slow Cooker Pernil | Skinnytaste


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Šis pernilo receptas yra pagamintas iš kiaulienos mentės, marinuotos per naktį česnakuose, citrusinių vaisių sultyse, kmynuose ir raudonėlyje, tada lėtai virinamas visą dieną puode. Jis toks pilnas skonio!

Ryžiai ir pernilas lėkštėje

Puerto Riko kepta kiauliena

Mano šeima mėgsta lotynišką maistą, ypač Puerto Riko virtuvę! Šis lėtai virinamas pernilas arba Puerto Riko kiaulienos kepsnys yra mūsų namuose pagrindinis dalykas. Pernilis yra patiekalas, kurį užaugau valgydamas su šeima, kuris yra labai populiarus Lotynų Karibų jūros salose, tokiose kaip Puerto Rikas ir Kuba. Jis patiekiamas su ryžiais ir pupelėmis per šventes arba kai yra priežastis švęsti. Patikėk manimi, kai visą dieną įeini pro duris, kad ir kur būtumėte, būsite laimingi, kad tai padarėte!

Kodėl jums patiks šis Puerto Riko pernilo receptas

  • Palengvinta versija. Įprastas pernilo receptas yra lėtai skrudinamas orkaitėje su didžiuliu riebalų sluoksniu ant viršaus, kuris kepdamas tampa traškus. Savo lengvesniam variantui sumažinu riebalus, kad būtų sveikesni.
  • Lengva lėtoje viryklėje. Šį patiekalą pakankamai lengva paruošti kaip savaitės vakarienę. Kiaulieną pagardinu išvakarėse ir atšaldau puode. Tada, kai pabundu kitą rytą, ištraukiu, įjungiu ir grįžtu namo paragauti nuostabiai kvepiančio patiekalo.
  • Toks kvapnus. Tarp česnako, prieskonių ir citrusinių vaisių sulčių bei ilgo, lėto virimo pernilas turi tiek daug skonio. Jums tai patiks!

Ko Jums prireiks

Ingredientai pernilo receptui su etiketėmis

Slinkite žemyn iki toliau pateiktos receptų kortelės tikslūs išmatavimai.

  • Kiaulienos mentės kepsnys be kaulų – arba kiaulienos mentės, prieš kepdami pašalinkite riebalus.
  • Česnakai – Susmulkinkite česnako skilteles, kad jų skonis įsigertų į mėsą.
  • Prieskoniai – Rupi druskadžiovinti raudonėliskmynų ir grūstų juodųjų pipirų.
  • Citrusinių vaisių sultys – Šviežių apelsinų ir žaliųjų citrinų sultys.

Kaip pasigaminti pernilį

Žiūrėkite žemiau esančią recepto kortelę spausdinamoms instrukcijoms.

  • Pasiruoškite. Į kiaulieną supjaustykite skilteles ir į vidų įdėkite pusę išspausto česnako. Įdėkite kiaulieną ir likusius ingredientus į lėtos viryklės įdėklą.
  • Marinuoti. Uždenkite kiaulieną įdėklu ir šaldykite, retkarčiais apversdami kiaulieną.
  • Virkite. Kitą dieną pernilį virkite lėtoje viryklėje 8 valandas.
  • Susmulkinti. Išimkite kiaulieną ir susmulkinkite šakėmis.
  • Baigti. Palikite vieną puodelį skysčio lėtos viryklės įdėkle, o likusį išmeskite. Sudėkite susmulkintą kiaulieną, pagal skonį pasūdykite ir prieš patiekdami kepkite dar 15–30 minučių.
Pernilo smulkinimas šakėmis

Patarimai ir variantai

  • Įdėkite šiek tiek šilumos. Pernilas paprastai nėra aštrus, bet jei norite šiek tiek daugiau šilumos, galite įberti šaukštelį ancho čili miltelių su kitais prieskoniais.
  • Česnaką sutrinkite, nesmulkinkite. Norėdami sutraiškyti česnaką, po didelio šefo peilio ašmenimis dėkite po vieną skiltelę. (Ašmenys turi būti pasukti į šoną, aštrus kraštas toliau nuo jūsų.) Delnu greitai nuspauskite ir sutrinkite gvazdikėlį.
  • Nenaudokite sulčių buteliuose. Šviežių apelsinų ir žaliųjų citrinų sultys turi daug ryškesnį skonį.
Pernilo ir ryžių vaizdas lėkštėje

Tinkamas saugojimas

  • Šaldytuvas: Pernilo likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 4 dienų. Įkaitinkite jį mikrobangų krosnelėje arba keptuvėje su trupučiu virimo skysčio, sultinio ar vandens.
  • Šaldiklis: Užšaldykite sandariame inde arba šaldymo maišelyje iki 3 mėnesių. Prieš pašildydami, atšildykite šaldytuve.
Pernilo receptas lėkštėje su ryžiais

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 15 minučių

Virti: 8 valandų

Iš viso: 8 valandų

Išeiga: 8 porcijos

Porcijos dydis: 3 oz kiaulienos

  • Aštriu peiliu į kiaulieną įpjaukite plyšius ir įdarykite skylutes puse išspausto česnako.

  • Sumaišykite likusius ingredientus ir užpilkite ant kiaulienos.

  • Įdėkite į keraminę puodo dalį, uždenkite ir atšaldykite, retkarčiais apversdami kiaulieną, kad marinatas padengtų visą kiaulieną.

  • Kitą dieną išimkite puodą ir virkite ant silpnos ugnies, 8 valandas.

  • Po 8 valandų išimkite kiaulieną ir susmulkinkite dviem šakutėmis.

  • Išimkite skystį iš puodo ir vėl įdėkite kiaulieną į puodą.

  • Įpilkite apie 1 puodelį skysčio atgal ir suberkite druską, pipirus ir kmynus (turbūt reikės dėti daugiau).

  • Leiskite virti dar 15-30 minučių.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 3 oz kiaulienos, Kalorijos: 265 kcal, Angliavandeniai: 3 g, Baltymai: 34 g, Riebalai: 12 g, Sotieji riebalai: 4.5 g, Cholesterolis: 114 mg, Natris: 574 mg, Cukrus: 1.5 g



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -