Skrudinta moliūgų feta sriuba


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Jums patiks mano požiūris į virusinę skardą, skrudintą moliūgų fetos sriubą, kurioje paskrudinate moliūgą ir fetos sūrį ir plakite iki vientisos masės.

Skrudintos fetos ir sviestinio skvošo lakštų sriuba

Skrudinta moliūgų feta sriuba

Kas žinojo, kad moliūgų sriuba bus tokia skani su skrudintu fetos sūriu?! Skrudinti česnakai, svogūnai ir žolelės pakelia šią sriubą į kitą lygį. Kitą kartą galėčiau net valgyti šias daržoves nepaversdamas jų sriuba – skonis toks geras! Norėdami gauti daugiau moliūgų sriubos receptų, išbandykite mano moliūgų sriubą su kokosų pienu, lėtą viryklę ruošiamą moliūgų sriubą ir lęšių sriubą.

Lakštinis keptuvė su moliūgų fetos sūriu, svogūnais ir svogūnais.

Kodėl jums patiks šis sviestinio moliūgo fetos sriubos receptas

Gina @ Skinnytaste.com

Jei prisimenate virusinius pomidorų fetos makaronus, pagamintus ant vieno lakšto? Na, tai labai panašu, tik pagaminta su sviestiniu moliūgu ir sutrinta į sriubą! Tai taip gera ir bus mano sriubos rotacijoje!

  • Sodraus, kreminio skonio: Skrudinto sviesto, fetos, žolelių, svogūnų ir česnakų derinys sukuria sudėtingą, pikantišką sriubą.
  • Maistingas: Butternut skvošas yra kupinas skaidulų, vitaminų, mineralų ir antioksidantų, o feta prideda baltymų.
  • Dietos apribojimai: Tai vegetariškas, be glitimo, tinkamas svorio stebėtojams, turintis daug skaidulų, paleo ir priešuždegiminis.

Jei gaminsite šį skrudintų moliūgų fetos sriubos receptą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane nuotraukose ar vaizdo įrašuose „Instagram“, „TikTok“ ar „Facebook“!

Džinos parašas

Sviestinės skvošo fetos sriubos ingredientai

Štai viskas, ko reikia šiai skaniai rudeninei sriubai paruošti. Tikslūs išmatavimai pateikti žemiau esančioje recepto kortelėje.

Butternut Skvošo Fetos sriubos ingredientai
  • Butternut Skvošas: Norėdami supjaustyti moliūgą, jums reikia didelio aštraus peilio. Tačiau, jei norite tai padaryti lengviau, turiu patarimą, kaip nulupti ir supjaustyti žieminius moliūgus – pirmiausia keletą minučių pašildykite mikrobangų bangomis.
  • Svogūnai: Saldus svogūnas kepdamas tampa dar saldesnis.
  • Žolelės: Šalavijas, rozmarinas ir čiobreliai yra nuoširdžios rudens žolės, kurios gaminant kvepia nuostabiai.
  • Prieskoniai: Druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
  • Česnakai: Visą česnako galvą perpjaukite išilgai pusiau ir pakepinkite su daržovėmis. Stiprus česnako skonis suminkštėja kepant.
  • Feta yra slaptas ingredientas, dėl kurio ši moliūgų sriuba tampa kreminė be pieno ar grietinėlės. Pirkite visą bloką, o ne trupintą sūrį.
  • Alyvuogių aliejus sustiprina skonį ir neleidžia daržovėms prilipti prie kepimo indo.
  • Sultinys: Naudokite daržovių arba vištienos sultinį, kad keptas daržoves paverstumėte sriuba.

Kaip pasigaminti fetos moliūgų sriubą

Ši lengvai skrudinama fetos ir riešutmedžio moliūgų sriuba susideda iš dviejų pagrindinių žingsnių: moliūgų ir fetos skrudinimas ir sumaišymas su sultiniu. Rezultatas – geriausio skonio kreminė sriuba. Išsamios instrukcijos pateikiamos žemiau recepto kortelėje.

  1. Paruoškite daržoves: Sumaišykite moliūgą, svogūną ir žoleles didelėje kepimo formoje arba keptuvėje su apvadu. Supilkite mišinį su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Kiekvieną česnako galvutės pusę įdėkite į daržoves, nupjauta puse žemyn.
  2. Feta: Skvošo mišinio centre sukurkite erdvę ir įdėkite fetos bloką. Apšlakstykite likusiu aliejumi.
  3. Skrudinkite sviestą ir fetą 30–35 minutes 400 °F temperatūroje.
  4. Maišyti: Išimkite žoleles ir išspauskite kepintą česnaką. Sudėkite daržoves ir sūrį į maišytuvą. Supilkite sultinį ir plakite iki vientisos masės.
  5. Kaip patiekti: Perkelkite sriubą į puodą ir pašildykite ant viryklės, kol paruošite patiekti. Papuoškite papildoma feta ir šviežiais čiobrelių lapeliais.

Variacijos

  • Butternut: Norėdami sutaupyti laiko, pirkite šaldytą arba šviežią iš anksto supjaustytą moliūgą.
  • Nėra skvošo? Pakeiskite saldžiąsias bulves arba moliūgus.
  • Žolelės: Jei trūksta žolės, naudokite daugiau kitos.
  • Nėra blenderio? Taip pat galite naudoti panardinamąjį trintuvą puode ant viryklės, tačiau sriuba bus ne tokia lygi.
  • Tirštesnė konsistencija: Jei pageidaujate tirštesnės sriubos, pašildykite ją ant viryklės uždengę dangtį, kad sumažėtų.
  • Aštrumas: Papuoškite Kalabrijos čili pasta arba čili traškučiu.
Butternut skvošo fetos sriuba

Ką patiekti su sviestinio moliūgo fetos sriuba

Sandėliavimas

Sviestinė moliūgų sriuba šaldytuve išsilaikys 5 dienas ir gali būti pašildyta mikrobangų krosnelėje arba ant viryklės.

Skrudinta moliūgų feta sriuba

Daugiau jums patikusių moliūgų receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 25 minučių

Virti: 35 minučių

Iš viso: 1 valandą

Išeiga: 6 porcijos

Porcijos dydis: 1 dosni taurė

  • Įkaitinkite orkaitę iki 400°F.

  • Didelėje kepimo formoje sumaišykite moliūgą, svogūną, šalavijus, rozmariną ir čiobrelius ir sumaišykite su 2½ šaukšto alyvuogių aliejaus, ½ arbatinio šaukštelio druskos ir šviežių maltų juodųjų pipirų. Kiekvieną česnako galvutės pusę įdėkite į daržoves, nupjauta puse žemyn.

  • Centre padarykite skylutę ir įdėkite fetos bloką, apšlakstykite likusiu alyvuogių aliejumi.

  • Skrudinkite, kol moliūgai suminkštės, o feta karamelizuosis, maždaug 30–35 minutes.

  • Išimkite žoleles ir išspauskite kepintą česnaką. Daržoves ir sūrį perkelkite į maišytuvą; supilkite sultinį ir plakite iki vientisos masės. Pašildykite ant viryklės, kai ruošiatės patiekti. Supilkite sriubą į dubenėlius; papuošti papildoma feta ir šviežiais čiobrelių lapeliais.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Padaro 7 puodelius.
Arba galite maišyti panardinamuoju trintuvu tiesiai į puodą ant viryklės – sriuba nebus tokia kreminė, bet bus tokio pat puikaus skonio.
Sriubą galima/reikia perpilti į puodą, kad būtų šilta, arba, jei pageidaujama, sumažinti iki tirštesnės konsistencijos.
Truputis Kalabrijos čili pastos arba čili traškumo suteikia skanų garnyrą.

Patiekimas: 1 dosni taurė, Kalorijos: 200 kcal, Angliavandeniai: 14 g, Baltymai: 7 g, Riebalai: 14 g, Sotieji riebalai: 5 g, Cholesterolis: 23.5 mg, Natris: 476 mg, Pluoštas: 2 g, Cukrus: 3 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės - Pranešimai spaudai