Raudonojo kario lašiša – Skinnytaste

Raudonojo kario lašiša - Skinnytaste


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Tailando įkvėpta raudonojo kario lašiša troškinama nepaprastai skaniame kokoso raudonojo kario padaže su paprikomis, česnakais ir svogūnais.

Raudonojo kario lašiša

Raudonojo kario lašiša

Red Curry Salmon – tai greitas ir skanus lašišos receptas, puikiai tinkantis toms užimtoms naktims, kai norisi ko nors skanaus ir maistingo, nepraleidžiant valandų valandas virtuvėje. Lašiša troškinama sodriame raudonojo kario kokosų padaže, užpiltame aromatinėmis žolelėmis ir prieskoniais, sukuriant sodrų ir kvapnų pagrindą. Geriausia dalis? Galite pritaikyti jį su savo mėgstamomis daržovėmis. Jei norite daugiau žuvies kario receptų, man taip pat patinka šis lašišos kokoso karis su špinatais ir avinžirniais ir kepta tilapija su tailandietišku kokoso kario padažu.

Kodėl jums patiks šis raudonojo kario lašišos receptas

Gina @ Skinnytaste.com

Mano dukra Karina suvalgė vieną kąsnį ir pasakė OMG! Jai patiko šis patiekalas! Visada ieškau naujų lašišos receptų ir tai buvo laimėtojas tarp mano namų lašišos mėgėjų.

  • Paprasta: Norint pagaminti šį paprastą lašišos karį su kokosų pienu, jums reikia tik vienos keptuvės. Ir premija – jis iškepa per mažiau nei 25 minutes!
  • Pritaikoma: Daržoves galite iškeisti į tai, ko norite! Naudojau paprikas, bet puikiai tiktų ir žirneliai ar špinatai.
  • Dietos apribojimai: Jis turi daug baltymų, be pieno, be glitimo (patikrinkite etiketes ant žuvies padažo), tinka svorio stebėtojams ir yra priešuždegiminis.

Jei gaminsite šį sveikos tailandietiškos raudonojo kario lašišos receptą, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane nuotraukose ar vaizdo įrašuose „Instagram“, „TikTok“ ar „Facebook“!

Džinos parašas

Raudonojo kario lašišos ingredientai

Yra du ingredientų rinkiniai: vienas skirtas lašišos įtrinimui, o kitas – kario padažui. Padažui taip pat naudojami visi trinties ingredientai (avokadų aliejus, imbieras, česnakai, rudasis cukrus, raudonojo kario pasta, druska). Žemiau daugiau apie raudonojo kario padažo ingredientus, tačiau tikslius išmatavimus rasite receptų kortelėje apačioje.

  • Aliejus: Naudojau avokadų aliejų, bet tiks bet koks neutralus kepimo aliejus.
  • Aromatas: Troškintas imbieras ir česnakas nuostabiai kvepia.
  • Raudonojo kario pasta: „Thai Kitchen“ kario pasta yra plačiai prieinama daugelyje prekybos centrų, tačiau jei netoliese yra Azijos turgus, peržiūrėkite jų pasirinkimą. Kario pastos yra įvairaus aštrumo, todėl rinkitės pagal savo atsparumą karščiui.
  • Lengvas kokosų pienas sukuria šio kreminio kokosinio kario padažo pagrindą, išlaikant lengvą kaloringumą.
  • Žuvies padažas geriausia tailandietiškam skoniui, tačiau, jei reikia, galite pakeisti sojų padažu.
  • Rudasis cukrus prideda saldumo.
  • Daržovės: Supjaustyti griežinėliais saldūs arba geltoni svogūnai ir žalieji svogūnai bei raudonos paprikos, bet kokios spalvos paprikos. Man patinka naudoti vieną žalią ir vieną raudoną, geltoną arba oranžinę spalvą.
  • Kalkės ryškiems citrusinių vaisių skoniams
  • Šviežios žolelės: Šviežias tailandietiškas bazilikas ir kalendra
  • Lašiša: Galite naudoti šviežią arba šaldytą (ir atšildytą) lašišos filė. Prieš patepdami žuvį trintuvu, nuimkite odą.

Kaip pasigaminti raudonojo kario lašišos

Ši iškepta raudonojo kario lašiša kepama vienoje keptuvėje ant viryklės, o paskui – orkaitėje, todėl valymas tampa labai paprastas. Išsamias instrukcijas rasite receptų kortelėje.

  1. Kario lašišos įtrinkite: Sumaišykite 6 įtrintus ingredientus mažame dubenyje, kol susidarys pasta. Mišiniu tolygiai paskirstykite filė.
  2. Kario kokosų padažas: Pakepinkite imbierą ir česnaką didelėje orkaitėje tinkamoje keptuvėje. Įpilkite kario pastos ir minutę paskrudinkite. Tada supilkite kokosų pieną, žuvies padažą ir rudąjį cukrų, tada supilkite paprikas, svogūnus ir svogūnų baltymus. Troškinkite 10–12 minučių.
  3. Kepkite lašišą: Įdėkite žuvį į keptuvę ir kepkite 400 ° F temperatūroje 10 minučių.
  4. Apdaila: Išimkite keptuvę iš orkaitės ir įmaišykite laimo sultis, baziliką, kalendrą ir laiškinius svogūnus.
Raudonojo kario lašiša

Variacijos

  • Žuvis: Pakeiskite lašiša bet kokią baltą žuvį, pvz., menkę, snapelį ar tilapiją. Jei naudojate plonesnę filė, gali tekti sutrumpinti kepimo laiką.
  • Kokosų pienas: Jei neturite lengvo pieno, sumaišykite 7 uncijas kokosų pieno su 7 uncijomis vandens. Jei norite, taip pat galite naudoti įprastą konservuotą kokosų pieną.
  • Daržovės: Paprikas pakeiskite žirneliais, sniego žirneliais, špinatais, brokolių žiedynais arba griežinėliais pjaustytais grybais.
  • Saldiklis: Rudąjį cukrų pakeiskite medumi arba klevų sirupu.
  • Žolelės: Jei nerandate tailandietiško baziliko, praleiskite jį arba naudokite įprastą baziliką.

Ką patiekti su raudonojo kario lašiša

Patiekite lašišos karį ant jazminų ryžių, rudųjų ryžių ar žiedinių kopūstų ryžių, jei norite valgyti mažai angliavandenių, ir gausite sveiką maistą, kuris yra tiek maistingas, tiek skanus.

Sandėliavimas

  • Žuvies likučius laikykite šaldytuve iki 3 dienų.
  • Pakaitinkite ant viryklės arba mikrobangų krosnelėje, kol sušils.
Tailando įkvėpta raudonojo kario lašiša

Daugiau jums patikusių lašišos receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 20 minučių

Virti: 25 minučių

Iš viso: 45 minučių

Išeiga: 4 porcijos

Porcijos dydis: 1 gabalas lašišos ir padažo

Kario padažas

  • 1 šaukštelis avokadų aliejus, arba bet koks neutralus kepimo aliejus
  • 1 šaukštas tarkuoto imbiero
  • 5 česnako skiltelės, malta
  • 2 šaukštas raudonojo kario pasta
  • 1 14 uncijų skardinė lengvas kokosų pienas
  • 1 šaukštas žuvies padažas, arba sojos padažu
  • 1 šaukštelis rudojo cukraus
  • 1 mažas saldus svogūnas, arba geltonojo svogūno, supjaustyto griežinėliais
  • 1 1/2 paprikos, griežinėliais (mėgstu naudoti vieną žalią ir vieną raudoną/geltoną/oranžinę)
  • 3 laiškiniai svogūnai, plonais griežinėliais, atskirta balta dalis
  • 1 kalkių, sultys
  • 2 šaukštai kapotų tailandietiškų bazilikų
  • 2 šaukštai smulkiai pjaustytos kalendros
  • 4 4 uncijos lašišos filė, pašalinta oda
  • Įkaitinkite orkaitę iki 400 F ir sureguliuokite orkaitės lentyną viršutiniame trečdalyje.

  • Į nedidelį dubenį supilkite aliejų, imbierą, česnaką, rudąjį cukrų, kario pastą ir druską. Gerai išmaišykite šakute, kol susidarys vienalytė pasta. Teptuku konditeriniu šepetėliu tolygiai paskirstykite mišinį ant lašišos filė.

  • Didelėje, gilioje keptuvėje, kurią galima naudoti orkaitėje, ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą aliejaus, kai karšta, suberkite imbierą ir česnaką. Troškinkite apie 30–60 sekundžių, kol pasidarys kvapnus.

  • Įpilkite kario pastos ir paskrudinkite dar minutę. Supilkite kokosų pieną, žuvies padažą ir rudąjį cukrų. Išplakite ir sudėkite paprikas, svogūnus ir svogūnų baltymus. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangtį, apie 10–12 minučių, kol paprikos suminkštės. Jei per sausa, įpilkite 2 šaukštus vandens.

  • Įdėkite žuvį į keptuvę. Kepkite 400 F temperatūroje apie 10 minučių arba kol iškeps pagal pageidaujamą skonį.

  • Išimkite iš orkaitės ir įmaišykite žaliosios citrinos sultis, šviežią baziliką, laiškinius svogūnus ir kalendrą.

  • Patiekite kartu su virtais rudaisiais ryžiais arba žiediniais kopūstais.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 1 gabalas lašišos ir padažo, Kalorijos: 349 kcal, Angliavandeniai: 23 g, Baltymai: 24.5 g, Riebalai: 17 g, Sotieji riebalai: 7 g, Cholesterolis: 62.5 mg, Natris: 1243,5 mg, Pluoštas: 4 g, Cukrus: 12 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -