Pusryčiai Burritos | Skinnytaste
Šie pusryčių burritai šaldytuve yra įdaryti kiaušinienėmis, laiškiniais svogūnais, paprika, šonine ir sūriu, todėl jie yra skanus, baltymų kupinas būdas pradėti dieną! Užšaldykite juos valgio ruošimui, kad galėtumėte juos paruošti visą savaitę.
Naminiai šaldyti pusryčiai burritos
Šaldyti pusryčių burritai yra greitas ir patogus būdas gauti maistingus pusryčius net ir pačiu aktyviausiu rytu. Visas maistas, supakuotas į nešiojamą pakuotę – paruoštas pašildyti ir valgyti. Su kiaušiniais, daržovėmis, šonine ir sūriu viskas viename, jums nieko daugiau nereikia!
Nors tai yra pusryčių buritai, jie taip pat yra nuostabūs, lengvi vakarienė. Pridėti pusę keptos pupelės ir kai kurie kalendros-laimo ryžiai ir jūs pusryčiaujate vakarienei, pietų nuo sienos stiliumi.
Kodėl jums patiks šie pusryčių burritai
- Sotūs pusryčiai. Kai kurie pusryčių receptai leidžia jums jaustis alkani po valandos ar dviejų. Ne šie pusryčių burritai! Kiaušinius, šoninę, daržoves ir sūrį suvynioję į mažai angliavandenių turinčią tortiliją jausitės sotūs iki pietų.
- Greitai ir lengvai pagaminamas. Šiuos pusryčių buritus šaldiklyje taip paprasta pagaminti, todėl galite lengvai padvigubinti arba patrigubinti receptą ir visą mėnesį pusryčiauti visai šeimai!
- Pritaikoma. Pridėkite mėgstamų daržovių, pusryčių mėsos ir sūrių, kad šis pusryčių burito receptas būtų jūsų pačių.
Ko Jums prireiks
Štai ingredientų, kurių prireiks ruošiant pusryčių burito, apžvalga. Slinkite žemyn iki toliau pateiktos receptų kortelės tikslūs išmatavimai.
- Centre supjaustyti šoninė – Tai suteikia daug dūminio, pikantiško skonio, o kepant kiaušinius šoninės riebaluose, plakinys tampa ypač skanus.
- Kiaušiniai – Tradiciniame burito ryžius pakeičia baltymais supakuoti kiaušiniai.
- Daržovės – Šiems pusryčių burritams naudoju laiškinius svogūnus ir raudonąją papriką.
- Druska – Šiek tiek pagardinti kiaušinius.
- Sūris – Mano mėgstamiausias yra susmulkintas čederio arba pipirinis sūris.
- Mažai angliavandenių turinčios tortilijos – Naudojau Ole Xtreme Wellness.
- Karštas padažas – Patiekimui, jei pageidaujama.
Variacijos
- Vegetaras. Padarykite šiuos šaldytus pusryčių burritus vegetariškus, praleisdami šoninę arba naudodami augalinį pakaitalą.
- Išbandykite kitą mėsą. Šoninę iškeiskite į pusryčių dešrą arba kubeliais pjaustytą kumpį.
- Atsisakykite pieno produktų. Praleiskite sūrį, kad jūsų burritos būtų be pieno.
Kaip užšaldyti pusryčių burritus
- Pusryčių buritus apvoliokite folijoje.
- Perkelkite folija suvyniotus burritus į šaldymo maišelį arba sandarų indą.
- Naudokite Sharpie, kad etiketėje būtų nurodytas pavadinimas, data ir pašildymo instrukcijos.
- Užšaldykite iki 3 mėnesių.
Šaldytų burritų pašildymas
Atšildytų buritų pašildymas. Leiskite burritui atitirpti šaldytuve per naktį. Kepkite jį folijoje 425ºF orkaitėje 20 minučių, įpusėjus kepimo laikui. Išvyniokite burito ir kepkite dar 5 minutes arba kepkite 2–3 minutes. Norėdami pakartotinai pašildyti orinėje keptuvėje, išmeskite foliją, apšlakstykite aliejumi ir kepkite 400ºF temperatūroje 8–9 minutes, apversdami pusiaukelėje.
Šaldytų buritų pašildymas. Pusryčių burito kepkite folijoje 425ºF orkaitėje 45 minutes, įpusėjus kepimo laikui. Išvyniokite burito ir kepkite dar 5 minutes arba kepkite 2–3 minutes. (Taip pat galite naudoti mikrobangų krosnelę, bet tai yra mano nemėgstamiausias variantas, nes burrito greičiausiai bus permirkęs ir netolygiai sušils.)
Daugiau greitų pusryčių idėjų
Išeiga: 6 porcijos
Porcijos dydis: 1 burrito
-
Apkepkite abi tortilijų puses ant karštos keptuvės arba ant atviros ugnies. Jei valgysite iš karto, laikykite pašildytą orkaitėje. Tai padės tortiljoms tapti lankstesnėmis ir, mano nuomone, pagerins skonį.
-
Ant vidutinės ugnies įkaitinkite didelę nepridegančią keptuvę. Įdėkite šoninę ir kepkite, kol iškeps, maždaug 4–5 minutes. Perkelkite kiaurasamčiu, kad nuvarvėtų ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
-
Dideliame dubenyje išplakti kiaušinius su druska. Sumaišykite su svogūnais ir paprika.
-
Išmeskite šoninės riebalus, palikdami 1 arbatinį šaukštelį, tada įmuškite kiaušinius, leiskite jiems sustingti ant dugno, tada keletą kartų pamaišykite, kad iškeptų, ir atidėkite į šalį.
-
Ant švaraus darbinio paviršiaus padalykite 1/2 puodelio kiaušinių mišinio ant apatinio tortilijos trečdalio. Ant kiekvieno uždėkite šoninės riekelę ir 2 šaukštus sūrio. Sukite iš apačios, sulenkite kairįjį ir dešinįjį kampus link centro ir toliau susukite į sandarų cilindrą. Atidėkite į šalį, siūle žemyn ir pakartokite su likusiomis tortilijomis ir įdaru.
-
Jei valgote iš kartoįkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Kai karšta, apšlakstykite keptuvę aliejumi ir sudėkite burritus siūle žemyn. Kepkite uždengę, kol buritų dugnas taps aukso rudos spalvos, maždaug 2 minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite su karštu padažu arba salsa, jei norite.
Kaip užšaldyti burritus valgio ruošimui:
-
Padėkite foliją ant darbinio paviršiaus vertikaliai, suvyniotą burito įdėkite į vidurinį apatinį trečdalį, iš dalies susukite, folijos šonus užlenkite ant burito, tada susukite.
-
Perkelkite į šaldiklio maišelį, kad neuždegtumėte šaldiklio (maišelius galite naudoti pakartotinai).
-
Pažymėkite jį pavadinimu ir data, naudodami skrudintuvą. (taip pat naudinga užrašyti kepimo laiką ir temperatūrą).
Kaip pašildyti šaldytus burritus:
-
Norėdami pašildyti, atšildykite per naktį šaldytuve: (Geriausi rezultatai)
-
Išvakarę perkelkite burrito į šaldytuvą. Kepkite folijoje, iki 425 F įkaitintoje orkaitėje 20 minučių, apversdami iki pusės. Išvyniokite foliją ir kepkite neuždengtą 5 minutes. Neprivaloma, pabaigoje taip pat galite kepti 2–3 minutes, kad paskrudintumėte.
-
Norėdami pašildyti tiesiai iš šaldiklio į orkaitę: (Geriausi rezultatai)
-
Kepkite iki 425 F įkaitintoje orkaitėje 45 minutes apversdami iki pusės. Išvyniokite foliją ir kepkite neuždengtą 5 minutes. Neprivaloma, pabaigoje taip pat galite kepti 2–3 minutes, kad paskrudintumėte. Prieš valgydami leiskite pastovėti 2 minutes.
-
Norėdami pašildyti tiesiai iš šaldiklio į mikrobangų krosnelę (nemėgstamiausi rezultatai): Nuimkite buritą iš folijos ir padėkite ant mikrobangų krosnelėje tinkamo indo, uždenkite popieriniu rankšluosčiu mikrobangų krosnelėje 1 minutę. Pasukite, tada kepkite dar 1–1 1/2 minutės. Prieš valgydami leiskite pastovėti 2 minutes. (nebūtina, kepkite keptuvėje po 2 minutes iš abiejų pusių, kad apskrustumėte, arba kepkite 2–3 minutes.
-
Norėdami pašildyti oro gruzdintuvėje, atšildykite per naktį šaldytuve: (aiškūs rezultatai)
-
Išvakarę perkelkite burrito į šaldytuvą. Išvyniokite ir išmeskite foliją, apšlakstykite trupučiu aliejaus ir kepkite ore įkaitintoje 400 F gruzdintuvėje 8–9 minutes, apversdami iki pusės, kol įkais centre.
Paskutinis žingsnis:
Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.
Šaldykite 4–5 dienas. Užšaldykite iki 3 mėnesių.
Patiekimas: 1 burrito, Kalorijos: 261 kcal, Angliavandeniai: 18 g, Baltymai: 21 g, Riebalai: 16 g, Sotieji riebalai: 6 g, Cholesterolis: 325 mg, Natris: 723 mg, Pluoštas: 11 g