Paprasti oro gruzdintuvų receptai, kuriuos galite gaminti vėl ir vėl
Panaudokite savo keptuvę su šiais skaniai paprastais oro gruzdintuvų receptai! Nuo keptos vištienos ir lašišos iki visų daržovių, kurias galite įsivaizduoti – tai yra pagrindiniai elementai, padedantys akimirksniu sukurti geriausias vakarienes.
Nežinote, ką gaminti savo visiškai naujoje oro gruzdintuvėje? Na, jūs atėjote į reikiamą vietą. Šie sveikų oro gruzdintuvų receptai puikiai tinka ne tik pradedantiesiems, bet ir puikiai primena, kad beveik viskas, kas pagaminta orinėje gruzdintuvėje, yra super lengva. Štai ką rasite šiame įraše:
- Puikiai išvirti baltymai. Nuo sultingiausių vištienos krūtinėlių (kurios puikiai tinka ruošiant maistą) iki švelniausios, dribsnių lašišos. Naudodami šiuos paprastus receptus dažniau naudositės skrudintuvu.
- Greiti ir skanūs daržovių šonai. Oro gruzdintuvėje galima iškepti visas mėgstamas daržoves – nereikia verdančio vandens ar garų krepšelių! Bet aš jums paaiškinsiu įvairius būdus, kaip pagardinti daržoves, taip pat konkrečius gaminimo laikus ir temperatūras, kad įsitikintumėte, jog jos iškepa puikiai.
Mano mėgstamiausia oro gruzdintuvė: Šie receptai paprastai turėtų gerai veikti su visų gamintojų oro gruzdintuvėmis. Tačiau atminkite, kad kai kurie gali skirtis. Turiu šią „Ninja“ oro gruzdintuvą, kurią naudoju jau keletą metų. Tikiuosi, kad šie „Ninja“ oro gruzdintuvų receptai taps jūsų maisto gaminimo kasdienybe!
Oro gruzdintuvės vištienos receptai
Jei jums sunku virti sultingą ar traškią vištieną, nebijokite, nes šie keptuvės receptai parodys, kaip tai lengva. Ir jei ieškote daugiau vištienos idėjų, sekite naujienas, nes ir toliau papildysiu šį sąrašą, kai išbandysiu daugiau vištienos keptuvės receptų!
„Air Fryer“ vištienos krūtinėlė: naudodami šį metodą niekada nereikės jaudintis dėl sausų vištienos krūtinėlių. Rezultatai yra sultingi, švelnūs ir puikiai pagardinti skaniais prieskoniais.
Oro gruzdintuvės vištienos sparneliai: sultingas vidus ir traški odelė yra būtent tai, ką rasite šiame recepte. Be to, ši versija pagardinta citrinpipirių gėrimu ir patiekiama su geriausiu mirkymo padažu.
Oro gruzdintuvės lašišos receptai
Nepatikėsite, kokia graži ir skani pasirodo jūsų lašiša, naudojant šiuos lašišos keptuvės receptus. Lašiša yra tokia drėgna viduje, o išorėje yra šiek tiek sluoksniuota pluta.
Oro gruzdintuvė lašiša: Nors esu didelis savo orkaitėje keptos lašišos gerbėjas, ši lašiša skrudintuvėje yra lygiavertė. Be to, tokiai prieskoninei Dižono garstyčių plutai sunku atsispirti.
Oro gruzdintuvės lašišos įkandimai: jei norite pakeisti lašišos vakarienę, tai puikus būdas tai padaryti. Kubeliais supjaustyta lašiša apibarstoma pikantišku prieskoniu, tada kepama ore, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos. O jei norite kokių nors panardintų padažų idėjų, aš turiu idėjų įraše!
Oro gruzdintuvų daržovių receptai
Kai jums reikia greito, bet skanaus daržovių garnyro, šios daržovės yra aukso kasykla. Tiesiog paruoškite ir apibarstykite saldžiais ar pikantiškais skoniais, tada įdėkite į keptuvę 10 minučių ar trumpiau!
Oro gruzdintuvė Briuselio kopūstai: tai mano mėgstamiausias Briuselio kopūstų gaminimo būdas. Jie šiek tiek karamelizuojami su traškiu išoriniu apvalkalu, dėl kurio bus sunku sustoti prie vienos porcijos. Premija – turiu daugybę skonių idėjų, kad jūsų priemonės kiekvieną kartą būtų skanios ir įdomios.
Oro gruzdintuvė žiediniai kopūstai: geriausias būdas minkštiems, bet traškiems žiediniams kopūstams. Jis pagardintas paprika ir česnaku, kad būtų aštrus, dūminis prisilietimas.
Oro gruzdintuvė brokoliai: per mažiau nei 10 minučių pasiekite traškius ir švelnius žiedynus! Patiekite juos kaip lengvą, sveiką garnyrą arba papildomą daržovių dozę į savo makro dubenėlius ir salotas.
Oro gruzdintuvės morkos: Skrudintos morkos yra puikios, tačiau šios orkaitės morkos yra vienodai skanios. Be to, jie turi skanų, bet paprastą žolelių prieskonį, todėl puikiai tinka prie bet kokios pagrindinės vakarienės.
Oro gruzdintuvė Šparagai: Atėjus šparagų sezonui, tai vienas geriausių būdų pasigaminti ryšulį! Jie lengvai pagardinti česnaku, druska ir pipirais bei apibarstyti šviežiomis citrinos sultimis.
Oro gruzdintuvės burokėliai: Niekada nemaniau, kad tai pasakysiu, bet dabar man labiau patinka orkaitėje kepti burokėliai, o ne orkaitėje skrudinti burokėliai. Jie iškepa maždaug per pusę laiko ir turi skanius traškius kraštus. Išplakite mano česnako aioli, kad gautumėte geriausią panirimo padažą!
Oro gruzdintuvės žaliosios pupelės: šparaginėms pupelėms kepti keptuvėje reikia tik maždaug 7–8 minučių! Tiesiog apibarstykite juos paprastu druskos ir pipirų prieskoniais bei šviežiu česnaku ir leiskite keptuvei veikti savo magiškai.
Daugiau receptų idėjų
Tikiuosi, kad jums patiks šie skanūs oro gruzdintuvų receptai! Jei kurį nors iš jų pagaminsite, norėčiau išgirsti, ką padarėte ir kaip tai pasirodė toliau pateiktame komentarų laukelyje. Jūsų apžvalga padės kitiems bendruomenės skaitytojams.
apibūdinimas
Šie skaniai paprasti keptuvės receptai parodys, kaip kepti vištieną ir lašišą, taip pat visas daržoves, kurias galite įsivaizduoti! Pirmiausia – ši oro gruzdintuvė brokoliai yra vienas iš mano mėgstamiausių skanių daržovių garnyrų.
-
Išmeskite kartu. Dideliame dubenyje suberkite brokolių žiedynus, aliejų, česnaką, druską ir pipirus.
-
Apkepkite brokolius ore. Perkelkite brokolius į oro gruzdintuvės krepšelį. Nustatykite 390 °F (200 °C) temperatūrą ir kepkite 7–9 minutes. Krepšelį būtinai pakratykite iki pusės.
Kalorijos: 115kcal | Angliavandeniai: 10g | Baltymas: 4g | Riebalai: 8g | Sotieji riebalai: 1g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Natris: 341mg | Kalis: 487mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 3g | Vitaminas A: 948TV | Vitamino C: 136mg | Kalcis: 73mg | Geležis: 1mg
©Downshiftology. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą.