Naminis mėsainio pagalbininkas – Skinnytaste


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Šis vienos keptuvės kreminis naminis mėsainio pagalbininkas gaminamas iš maltos jautienos, makaronų ir sūrio – tikrų ingredientų, kuriais galite jaustis gerai, maitindami savo šeimą vakarienei!

Naminis mėsainio pagalbininkas

Naminis mėsainio pagalbininkas

Šis naminis mėsainio pagalbininkas, pagamintas iš maltos jautienos ir makaronų, yra kreminis ir skanus. Tai grynas patogus maistas ir ne tik tinkamas vaikams – jame taip pat daug baltymų ir jį lengva pagaminti! Apklausiau savo Instagram bendruomenę ir daugelis iš jūsų prašėte daugiau vieno puodo receptų. Man taip patinka gaminti tokį maistą, kad turiu visą kulinarijos knygą, skirtą vieno puodo receptams „Skinnytaste One and Done“, kuri yra viena populiariausių mano kulinarinių knygų. Mano vyras ir vaikai pakėlė šį receptą dviem nykščiais aukštyn ir paprašė įtraukti jį į savo įprastą vakarienės rotaciją. Daugiau vieno puodo makaronų receptų, kuriuos taip pat turėtumėte išbandyti, yra viename puode pagaminta vištiena ir „Orzo“, „Instant Pot Baked Ziti“ ir vieno puodo spagečių ir mėsos padažas.

Malta jautiena, makaronai ir sūris keptuvėje.

Šis sveikesnio mėsainio pagalbinio receptas jums patiks

Gina @ Skinnytaste.com

Tiesą pasakius, aš niekada neturėjau pagalbinio mėsainio pagalbininko, tačiau man patinka idėja ir patogus mėsainio mėsa ir dedama į makaronus su sūriu paprastam savaitės vakaro valgiui. Pažaidę su ingredientais, mums patiko, kaip tai pasirodė! Tommy pavadino tai Beef-A-Roni ir sekundėms grįžo atgal!

Išbandžiau su daug baltymų turinčiais makaronais, bet man pasirodė, kad jis skaniausias su įprastais geros kokybės makaronais, tokiais kaip DeLallo cavatappi arba fusilli. Jei naudojate alkūnes, makaronų kepimo laikas gali būti per trumpas, todėl makaronai bus minkštesni. Štai keletas priežasčių, kodėl verta pamėgti šį patiekalą:

  • Vieno puodo patiekalas: Šie jautienos makaronai verdami viename puode, todėl jums nereikia šveisti daugybės patiekalų.
  • Didelis baltymų kiekis: Pienas, jautiena ir sūris suteikia šiam makaronų patiekalui daugiau nei 35 gramus baltymų vienoje porcijoje.
  • Puikus būdas panaudoti maltos jautienos pakuotę jei ieškote kažko kitokio nei mėsainiai ir mėsos kukuliai.
  • Dietos apribojimai: Jis tinka svorio stebėtojams ir turi daug baltymų. Taip pat lengva pagaminti be pieno ir glitimo.
  • Prieinamos sudedamosios dalys: Malta jautiena kainuoja pigiau nei kiti mėsos gabalai, todėl tai yra ekonomiškesnis būdas valgyti jautieną. Likę ingredientai yra gana pigūs.
  • Tinka šeimai: Jei namuose turite išrankių valgytojų, tai puikus receptas vaikams.

Jei gaminsite šį sveiko naminio mėsainio pagalbininką, norėčiau jį pamatyti. Pažymėkite mane nuotraukose ar vaizdo įrašuose „Instagram“, „TikTok“ ar „Facebook“!

Džinos parašas

Ko Jums prireiks

Naminiai Hamburger Helper ingredientai

Mėsainio pagalbiniai ingredientai:

Malta jautiena, pienas ir sūris kartu sukuria geriausius kreminius, sūrius makaronus. Tikslius išmatavimus rasite žemiau esančioje recepto kortelėje.

  • Malta jautiena: Kadangi dedame pieną ir sūrį, jautieną palikau liesą ir pasirinkau ekologišką jautieną.
  • Prieskoniai: Košerinė druska ir paprika pagardina mėsą.
  • Svogūnai ir česnakai pagerinti skonį ir padaryti makaronus aromatingesnius.
  • Pomidorų padažas subalansuoja mėsos ir sūrio sodrumą. Vietoj to galite naudoti du šaukštus pomidorų pastos.
  • Worcestershire padažas prideda aštrumo ir pakelia bendrą skonį.
  • Vištienos sultinys: Makaronai verdami sultinyje dėl skonio, taip pat galima naudoti jautienos sultinį.
  • 2% pieno prideda kremiškumo, išlaikant makaronus lengvus.
  • Makaronai: Pasirinkite trumpą makaronų formą, pavyzdžiui, rotini, cavatappi ar lukštus. Jei naudojate alkūninius makaronus, kiekvieną kartą virkite makaronus nuo 6 iki 8 minučių, kad jie netaptų purūs.
  • Iš dalies nugriebtas Čederio sūris: Pabaigoje įmaišykite sūrį ir leiskite jam ištirpti, kad susidarytų sotūs, sūrūs makaronai.

Kaip pasigaminti naminio mėsainio pagalbininką

Štai kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti mėsainių pagalbininką. Mano mėgstamiausia dalis yra tai, kad jis gaminamas viename puode. Recepto kortelėje yra visos instrukcijos.

  1. Apkepkite jautieną didelėje, gilioje keptuvėje arba dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies. Pagardinkite druska ir paprika ir kepkite, kol paruduos.
  2. Aromatai ir padažai: Kelias minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, tada įpilkite pomidorų padažo ir Vusterio. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol padažai sumažės ir karamelizuosis.
  3. Išvirti makaronus: Į puodą supilkite sultinį ir makaronus ir užvirinkite. Sumažinkite ugnį iki vidutinės, uždenkite keptuvę ir virkite, kol makaronai beveik suminkštės ir daugiausia susigers skystis.
  4. Pienas: Supilkite pieną, uždenkite keptuvę ir virkite vidutiniškai žemai, periodiškai maišydami, kol makaronai taps al dente ir susigers didžioji dalis pieno.
  5. Sūris: Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir įmaišykite sūrį.

Variacijos

  • Malta mėsa: Maltą jautieną pakeiskite malta kalakutiena, malta vištiena arba malta bizonu.
  • Be pieno: Mėsainio pagalbininkas yra geresnis su pienu, nes suteikia jam kreminės tekstūros, bet galite pakeisti alternatyvą be pieno, pavyzdžiui, nesaldintą ryžių pieną ir naudoti be pieno sūrį, pvz., Violife, kuris, mano nuomone, tirpsta geriausiai.
  • Be sojų: Jei turite alergiją sojai, galite praleisti Worcestershire padažą arba pakeisti kokoso aminorūgštis.
  • Be glitimo: Naudokite mėgstamus makaronus be glitimo ir Vusterio padažą be glitimo.
  • Sūris: Pakeiskite čederį susmulkinta mocarela arba Monterey jack.
  • Sūrio mėsainių makaronai: Pomidorą, raugintus agurkus ir svogūną susmulkinkite, dubenyje sumaišykite su trupučiu raugintų agurkų sulčių ir uždėkite ant viršaus.
  • Makaronai ir sūris: Jei norite sūresnio, pavyzdžiui, mac ir sūrio, pridėkite daugiau čederio.
  • Pridėti daržovių: Puikiai tiks kubeliais pjaustytos paprikos, morkos, špinatai, brokoliai ar grybai.
  • Prieskoniai: Žaiskite su įvairiais prieskoniais, o dūminiam skoniui naudokite rūkytą papriką. Norėdami gauti čili skonį, pridėkite čili miltelių arba tiesiog įdėkite česnako miltelius vietoj šviežio česnako.
Malta jautiena, makaronai ir sūris keptuvėje.

DUK

Kokia jautienos malta geriausiai tinka mėsainio pagalbininkui?

Geriausia naudoti liesą maltą jautieną, nes joje mažiau sočiųjų riebalų ir patiekalas nebus riebus.

Kuo galite pakeisti maltą jautieną?

Čia tiks bet kokia malta mėsa, pavyzdžiui, malta kalakutiena ar net veganiškas mėsos pakaitalas.

Ar „Hamburger Helper“ yra nesveikas?

Šis naminis mėsainio pagalbininkas yra daug geresnis nei parduotuvėje įsigytas. Jei užaugote vaikystėje vartoję „Hamburger Helper“, manau, jums patiks ši sveikesnė versija, kurioje yra mažiau natrio ir pagamintas iš tikro maisto.

Aptarnavimo pasiūlymai

Štai keletas daržovių garnyro idėjų, jei norite suteikti šiek tiek spalvos ir papildyti savo patiekalą.

Sandėliavimas

  • Šaldytuvas: Likusį mėsainio pagalbininką 4 dienas laikykite sandariame inde šaldytuve.
  • Užšaldyti makaronai 3 mėnesius laikomi šaldiklyje saugiuose induose.
  • Atšildyti patiekalą išvakarėse į šaldytuvą ir mikrobangų krosnelėje arba kepti, kol sušils.

Puikus pagrindas tiek daugybei variantų

Pagalvokite apie Philly Cheesesteak Macaroni arba Taco Macaroni, žaisdami su ingredientais ir keisdami skirtingus sūrius ar daržoves, galite sugalvoti daugybę variantų. Palikite man keletą idėjų komentaruose ir aš pasidalinsiu keletu variantų!

Naminis mėsainio pagalbininkas keptuvėje

Daugiau jums patikusių makaronų receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 10 minučių

Virkite: 30 minučių

Iš viso: 40 minučių

Išeiga: 4 porcijos

Porcijos dydis: 1 1/2 puodeliai

  • Įkaitinkite didelę gilią keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies ir suberkite jautieną bei 1/2 arbatinio šaukštelio druskos ir paprikos. Kepkite, sulaužydami mėsą į mažus gabalėlius, kol paruduos, 5–6 minutes. Suberkite svogūną, česnaką ir pakepinkite, kol taps aromatingi; 2–3 minutes.

  • Įpilkite pomidorų tyrės ir Vusterio padažo; sumažinkite, kol beveik išdžius ir karamelizuosis, 2–3 minutes.

  • Supilkite vištienos sultinį ir makaronus ir užvirinkite, sumažinkite ugnį iki vidutinės-žemos ir uždenkite. Virkite 8–10 minučių, iki pusės maišydami, kol makaronai beveik suminkštės ir daugiausia susigers skystis.

  • Atidenkite dangtį, įpilkite pieno ir virkite, uždengę dangtį, periodiškai maišydami iki vidutinės temperatūros, kol makaronai taps al dente ir susigers didžioji dalis skysčio, 8–10 minučių.

  • Nukelkite nuo ugnies, atidenkite ir įmaišykite čederio sūrį.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Variacijos

  • Mėsa: Jautienos faršą pakeiskite malta kalakutiena arba maltu bizonu.
  • Be pieno: Mėsainio pagalbininkas yra geresnis su pienu, nes suteikia jam kreminės tekstūros, bet galite pakeisti alternatyvą be pieno, pavyzdžiui, nesaldintą ryžių pieną ir naudoti be pieno sūrį, pvz., Violife, kuris, mano nuomone, tirpsta geriausiai.
  • Be sojų: Jei turite alergiją sojai, galite praleisti Worcestershire padažą arba pakeisti kokoso aminorūgštis.
  • Be glitimo: Naudokite mėgstamus makaronus be glitimo ir Vusterio padažą be glitimo.
  • Sūris: Pakeiskite čederį susmulkinta mocarela arba Monterey jack.
  • Sūrio mėsainių makaronai: Pomidorą, raugintus agurkus ir svogūną susmulkinkite, dubenyje sumaišykite su trupučiu raugintų agurkų sulčių ir uždėkite ant viršaus.
  • Makaronai ir sūris: Jei norite sūresnio, pavyzdžiui, mac ir sūrio, pridėkite daugiau čederio.

Patiekimas: 1 1/2 puodeliai, Kalorijos: 453 kcal, Angliavandeniai: 51 g, Baltymai: 35.5 g, Riebalai: 10 g, Sotieji riebalai: 5 g, Cholesterolis: 69 mg, Pluoštas: 2.5 g, Cukrus: 6 g





Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės - Pranešimai spaudai