Moliūgų pyragas be plutos – Skinnytaste

Praleiskite plutą ir pagaminkite šį paprastą moliūgų pyragą be glitimo ir be pieno produktų be plutos šį rudenį jaukiai nakčiai, kai trokštate moliūgų skanėsto, arba kaip sveikesnę Padėkos dienos alternatyvą.

Moliūgų pyragas be plutos
Tai moliūgų sezonas! Šie individualūs moliūgų pyragai be plutos puikiai tiks, kai reikia sveiko deserto. Klevų sirupą pakeičiau į becukrį, nes stengiuosi vengti pridėtinio cukraus, bet drąsiai naudokite gryną klevų sirupą. Norėdami gauti daugiau moliūgų desertų receptų, išbandykite mano „Pumpkin Spice No-Bake“ sūrio pyragą ir moliūgų pyragą su pluta.
Moliūgų pyrago be plutos ingredientai
Be plutos moliūgų pyrago ingredientai sujungia klasikinius rudens skonius, tokius kaip moliūgų tyrė, šilti prieskoniai ir klevų sirupas, sukurdami lengvesnę, be glitimo alternatyvą tradiciniam moliūgų pyragui. Žemiau esančioje recepto kortelėje nurodyti tikslūs išmatavimai.

- Moliūgų tyrė: Įsitikinkite, kad perkate konservuotą moliūgų tyrę, o ne moliūgų pyrago įdarą, į kurį pridėta cukraus ir kitų ingredientų.
- Pilno riebumo kokosų pienas suteikia kremiškumo, išlaikant moliūgų pyragą be pieno.
- Klevų sirupas: Moliūgų pyragui be cukraus naudojau Wholesome Yum Zero Sugar klevų sirupą.
- Kiaušiniai įpilkite baltymų ir sujunkite ingredientus.
- Moliūgų pyrago prieskoniskurio sudėtyje yra cinamono, imbiero, muskato riešuto, gvazdikėlių ir kvapiųjų pipirų, skonis primena rudenį.
- Citrinos žievelė ryškiai citrusinei natai
- Vanilės ekstraktas subtiliam saldumui ir šilumai
- Jūros druska: Žiupsnelis druskos sujungia skonius.
- Plakta grietinėlė be pienopavyzdžiui, „Cocowhip“, arba patys pasigaminkite plaktą kokosų kremą.
Kaip pasigaminti moliūgų pyragą be plutos
Šis lengvas moliūgų pyrago be plutos receptas yra toks paprastas! Tiesiog sumaišykite viską dubenyje ir kepkite. Slinkite į apačią, kad gautumėte visas instrukcijas.



- Sujungti viską: Moliūgų tyrę, kokosų pieną, sirupą, kiaušinius, moliūgų prieskonius, citrinos žievelę, vanilę ir druską išplakite iki vientisos masės. Supilkite mišinį į dešimt 4 uncijų ramekinų.
- Iškepkite moliūgų pyragą 25–30 minučių 350 °F temperatūroje. Kai kremas bus paruoštas, jis turėtų šiek tiek sujudėti centre.
- Šaunu: Leiskite ramekinams atvėsti iki kambario temperatūros, o tada prieš patiekdami palaikykite šaldytuve bent valandą. Jei norite, užpilkite plakta grietinėle.
Variacijos
- Moliūgų pyragas su šviežiu moliūgu: Naudokite mano naminės moliūgų tyrės receptą.
- Saldiklis: Pakeiskite klevą medumi.
- Moliūgų pyrago prieskoniai: Jei neturite moliūgų pyrago prieskonių, pasigaminkite savo mišinį su atskirais prieskoniais (cinamono, imbiero, muskato riešuto, gvazdikėlių ir kvapiųjų pipirų).
- Plakta grietinėlė: Jei nesate be pieno, taip pat galite naudoti šviežią plaktą grietinėlę, mano jogurto plaktos grietinėlės receptą arba šaldytą plaktą užpilą, pvz., Truwhip arba Cool Whip.
Sandėliavimas
Šiuos moliūgų pyragus be plutos laikykite šaldytuve iki 4 dienų.

DUK
Įdėjus moliūgų pyrago įdarą į mažus ramekinus, jis nesubyra patiekiant. Be to, gaminant moliūgų pyragą be plutos sumažėja kalorijų ir angliavandenių kiekis, o ramekinai leidžia lengvai kontroliuoti porcijas.
Moliūgų pyragas nėra per saldus, nes pagrindinis ingredientas yra konservuotas moliūgas, į kurį nėra pridėto cukraus. Taip pat naudojau klevų sirupą be cukraus, kad dar labiau sumažinčiau angliavandenių kiekį. Įdėjau vanilės, moliūgų pyrago prieskonių, citrinos žievelės ir išplaktą užpilą, kad būtų daugiau skonio ir saldumo.
Galite paruošti moliūgų pyragą dieną ar dvi anksčiau, taigi per Padėkos dieną turėsite vienu reikalu mažiau. Ir kadangi šį receptą prieš patiekiant reikia atšaldyti, jis puikiai tinka gaminant iš anksto.

Daugiau jums patikusių moliūgų receptų

Išeiga: 6 porcijos
Porcijos dydis: 1 pyragas
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
Vidutiniame dubenyje suplakite moliūgų tyrę, kokosų pieną, klevų sirupą, kiaušinius, moliūgų pyrago prieskonius, citrinos žievelę, vanilę ir druską iki vientisos masės ir nesimato gabalėlių. Lygiai taip pat supilkite į dešimt 4 uncijų ramekinų ir padėkite ant kepimo skardos.
Kepkite 25–30 minučių.
Išėmus iš orkaitės kremas turi šiek tiek susvyruoti centre. Leiskite atvėsti iki kambario temperatūros, tada šaldykite 1 valandą.
Patiekite su plakta grietinėle, jei norite.
Paskutinis žingsnis:
Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.
Patiekimas: 1 pyragas, Kalorijos: 124.5 kcal, Angliavandeniai: 25 g, Baltymai: 5 g, Riebalai: 7 g, Sotieji riebalai: 4.5 g, Cholesterolis: 111.5 mg, Natris: 63.5 mg, Pluoštas: 2.5 g, Cukrus: 3.5 g