Korėjietiška vištiena – Skinnytaste

Korean-Grilled-Chicken-Breast-10.jpg


Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Perskaitykite mano atskleidimo politiką.

Šios ant grotelių keptos korėjietiškos vištienos krūtinėlės yra sultingos, saldžios ir aštrios! Kepu ant grotelių ištisus metus, kai šalta, naudoju vidaus grilio keptuvę.

Korėjietiškos ant grotelių keptos vištienos krūtinėlės

Korėjietiškos BBQ vištienos krūtinėlės

Man patinka korėjietiškas maistas, o šis korėjietiškos BBQ vištienos krūtinėlės receptas nėra išimtis! Marinatas paverčia nuobodžią krūtinėlę į skanų patiekalą, kuris puikiai patiekiamas ant ryžių, kaip salotų įvyniojimas arba kaip dubenėlio dalis. Kiti man patinkantys korėjietiški patiekalai yra šie paprasti korėjietiški jautienos dubenėliai, Gochujang glazūruota lašiša ir Korėjos įkvėpti Gochujang glazūruoti mėsos kukuliai.

Korėjietiška BBQ vištiena

Ši ant grotelių kepta korėjietiška vištienos krūtinėlė bus jūsų nauja mėgstamiausia

Gina @ Skinnytaste.com

Ši korėjietiška BBQ vištiena yra GERIAUSIAS ant grotelių keptos vištienos receptas! Ne tik todėl, kad esu apsėstas korėjietiško maisto, bet ir dėl to, kad jis toks sultingas ir kvapnus – šis pagyrimas kyla iš merginos, kuri mėgsta tamsią mėsą. Štai daugiau priežasčių, kodėl šią vištieną kepsiu ant grotelių visą vasarą:

  • Greita ir paprasta: Puikiai tinka savaitės vakarui kepti ant grotelių
  • Skonis: Daugiau niekada nenorėsite pirkti marinato buteliuose iš prekybos centro!
  • Minios malonumas: Netikėkite mano žodžio, koks nuostabus šis patiekalas – šis vištienos receptas įvertintas beveik 5 žvaigždutėmis iš 88 atsiliepimų.

Jei gaminate šį paprastą korėjietiškos BBQ vištienos receptą, palikite komentarą ir pasakykite, ką manote. Mėgautis!

Džinos parašas
Korėjietiškos BBQ vištienos ingredientai

Ingridientai

Šiam korėjietiškam marinatui naudojami ingredientai, kuriuos tikriausiai jau turite savo sandėliuke. Tikslūs išmatavimai pateikti žemiau esančioje recepto kortelėje.

  • Vištiena: Vištienos krūtinėles perpjaukite per pusę išilgai, kad gautumėte 4 plonus plačius kotletus.
  • Sojų padažas sūraus, umami turtingo skonio gylio
  • Obuolių padažas: Tradiciniuose korėjietiškuose BBQ marinuose naudojamos tarkuotos arba tyrės kriaušės, kurios suteikia subtilaus saldumo ir suminkština mėsą. Obuolių padažas pašalina papildomų virtuvės įrankių poreikį ir suteikia panašių privalumų.
  • Svogūnai: Smulkiai supjaustykite geltonąjį svogūną.
  • Sezamų aliejus prideda riešutų skonį ir sukuria sklandesnį marinatą, kuris geriau padengia vištieną.
  • Imbieras: Rekomenduoju naudoti šviežią imbierą – džiovinto imbiero pakeitimas neturės tokio paties efekto.
  • Česnakai: Susmulkinkite česnako skilteles, kad išsiskirtų jų skonis.
  • Raudonųjų pipirų dribsniai yra neprivalomi, bet puikūs, jei norite aštraus marinato.
  • Sezamo sėklos marinatui ir ant grotelių keptos vištienos aptepimui
  • Svogūnėliai spalvingam garnyrui

Kaip pasigaminti korėjietiškų vištienos krūtinėlių

Atlikę tik 3 paprastus veiksmus, turėsite geriausias korėjietiškas ant grotelių keptas vištienos krūtinėles. Norėdami pamatyti visą receptą, slinkite į apačią.

  1. Kad vištiena iškeptų tolygiai, įdėkite vištienos krūtinėlę į Ziploc maišelį ir susmulkinkite iki ½ colio storio. Būkite atsargūs, kad nepramuštumėte maišelio, ir pakartokite su likusiais gabalėliais.
  2. Pasigaminkite korėjietišką BBQ vištienos marinatą: Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus ingredientus. Ketvirtį puodelio pasilikite vėlesniam laikui, o likusią dalį sudėkite į plastikinį maišelį su vištiena. Šaldykite ir marinuokite bent valandą arba iki 24 val.
  3. Ant grotelių kepta vištiena: Kepkite vištieną ant vidutinės-stiprios ugnies keletą minučių. Tada apverskite, šaukštu užpilkite marinato ant kiekvieno gabalėlio ir kepkite ant grotelių dar 2–3 minutes. Prieš patiekdami pabarstykite sezamo sėklomis ir svogūnais.

Korėjos vištienos patarimai ir variantai

  • Jei jums labiau patinka tamsi mėsataip pat galite naudoti šį korėjietišką BBQ marinatą vištienos šlaunelėms be kaulų.
  • Kabobams gamintivištieną supjaustykite kubeliais ir pamarinuokite, tada suverkite ant iešmelių.
  • Baltymas: Išbandykite šį korėjietišką marinatą su kitais baltymais, pavyzdžiui, kepsniu, kiauliena ar lašiša.
  • Sojų padažas: Naudokite mažai natrio turintį tamari, jei be glitimo, arba kokoso aminorūgštis, jei norite naudoti be sojų.
  • Nėra obuolių? Sutarkuokite kriaušę ar obuolį.
  • Saldiklis: Rudąjį cukrų pakeiskite medumi.
  • Raudonųjų pipirų dribsniai: Jei norite švelnesnės vištienos, sumažinkite raudonųjų pipirų kiekį. Arba, jei jo neturite, pakeiskite sriracha.
  • Nėra grilio? Jokiu problemu! Kepkite vištieną ant grotelių arba ketaus keptuvėje ant viryklės. Taip pat galite kepti vištieną ore 380 ° F temperatūroje 5 minutes iš kiekvienos pusės.

Ką patiekti su korėjietiška BBQ vištiena

Mano šeima ir aš dažniausiai valgome šią korėjietišką ant grotelių keptą vištieną su ryžiais ir paprastą daržovių salotą, pavyzdžiui, šį greitą kopūstų salotą arba azijietišką salotą su mangais. Žemiau yra dar keletas idėjų:

  • Korėjos tacos: Apvyniokite vištieną į mėgstamas tortilijas arba salotų lapus, kad gautumėte mažai angliavandenių turintį salotų įvyniojimą.
  • Salotų įvyniojimai: Patiekite salotų įvyniojimus su ryžiais ir ant viršaus su gochujang.
  • Daržovės: Kepdami vištieną, ant grotelių užmeskite keletą cukinijų ar šparagų. Taip pat tiktų skrudinti brokoliai ar edamamas.
  • Dubenys: Patiekite ant ryžių, kvinojos ar žiedinių kopūstų ryžių su daržovėmis, pavyzdžiui, agurkais, kopūstais ir edamame. Taip pat galite pasigaminti papildomo marinato ir šiek tiek pasilikti ant dubens.

Sandėliavimas

  • Šaldytuvas: Laikyti hermetiškame inde 4 dienas.
  • Užšaldykite virtą vištieną 3 mėnesius ir atšildyti šaldytuve.
  • Pakaitinti mikrobangų krosnelėje, kol sušils.
  • Nevirtą vištieną užšaldykite o marinatą maišelyje su užtrauktuku 3 mėn. Atšildykite šaldytuve ir kepkite ant grotelių, kaip nurodyta.
Ant grotelių kepta korėjietiška vištiena

Daugiau jums patikusių korėjietiškų receptų

Skinnytaste Paprasta reklaminė reklamjuostė

Paruošimas: 15 minučių

Virti: 5 minučių

Marinavimo laikas: 1 valandą

Iš viso: 1 valandą 20 minučių

Išeiga: 4 porcijos

Porcijos dydis: 4 oz

  • Įdėkite vištienos krūtinėlę po vieną į Ziploc maišelį. Vištienos krūtinėlę susmulkinkite iki vienodo storio, maždaug ½ colio storio, atsargiai, kad nepramuštumėte maišelio.

  • Vidutiniame dubenyje sumaišykite sojų padažą, obuolių padažą, svogūną, sezamo aliejų, imbierą, rudąjį cukrų, česnaką, raudonųjų pipirų dribsnius, jei naudojate, ir sezamo sėklas. Rezervuokite ¼ puodelio marinato, o likusį perkelkite į Ziploc maišelį su vištiena. Šaldykite ir marinuokite mažiausiai 1 val.

  • Ant vidutinės ir stiprios ugnies vištieną kepkite ant grotelių 2–3 minutes arba tol, kol ji nebelips prie grotelių. Apverskite vištieną, ant kiekvienos krūtinėlės užpilkite ¼ puodelio marinato ir kepkite ant grotelių dar 2–3 minutes.

Paskutinis žingsnis:

Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.

Patiekimas: 4 oz, Kalorijos: 180 kcal, Angliavandeniai: 9 g, Baltymas: 25 g, Riebalai: 4.5 g, Sotieji riebalai: 1 g, Cholesterolis: 73 mg, Natris: 666 mg, Pluoštas: 1 g, Cukrus: 6 g



Source link

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai - Teniso treniruotės - Pranešimai spaudai -