Daugiau nei 25 geriausi atminimo dienos receptai
Atėjo laikas pradėti vasarą su geriausiais Atminimo dienos receptai! Rasite daugybę ant grotelių keptų patiekalų, minią džiuginančių garnyrų ir saldžių skanėstų, kupinų šviežių vaisių.
Kadangi esu gimtoji SoCal, „Memorial“ savaitgalis yra vienas iš mano mėgstamiausių. Tai oficialiai žymi vasaros pradžią, o tai reiškia, kad kepimo ant grotelių sezonas įsibėgėja, saulė šviečia ryškiai, o savaitgaliai beveik 90% laiko praleidžiami lauke.
Taigi, kad šis trijų dienų savaitgalis būtų ypač šventiškas, parengiau keletą geriausių savo receptų, kurie, garantuoju, patiks jūsų miniai! Mano mėgstamiausi yra ant grotelių kepti krevečių iešmai, kupinas kopūstų salotų dubuo ir gaivus ąsotis sangrijos. Tačiau šiame sąraše turiu daug daugiau atminimo dienos receptų, iš kurių galite pasirinkti.
Svarbiausia – nepamirškime, kad šia ypatinga diena pagerbiami tie, kurie neteko gyvybės tarnaudami JAV kariuomenėje. Taigi sveikiname savaitgalio minėjimą, dėkingumą, draugus, šeimą ir geras maistas!
Geriausi ant grotelių kepti receptai prasideda čia
Atminimo savaitgalis yra Viskas apie grilis! Pasiruoškite valgyti geriausias ant grotelių keptas jūros gėrybes ir sultingą, kvapnią mėsą.
- Ant grotelių keptų krevečių iešmeliai česnakais: Sultingos jumbo krevetės marinuojamos skaniausiame česnakinių žolelių mišinyje. Ir taip, užtenka tik 10 minučių kepti šiuos blogus berniukus.
- Carne Asada: Bet kurį ilgąjį savaitgalį niekada nesuklysite su ant grotelių keptu kepsniu ir šiais lengvais carne asada tacos!
- Graikiškos vištienos kabobai: Šie iešmeliai yra su citrinos spalvos vištiena, spalvingomis daržovėmis ir patiekiami su naminiu tzatziki. Jis netampa šviežesnis nei šis.
- Ant grotelių keptos žuvies tacos: Jei norite atgaivinti taco, nenorėsite praleisti šios versijos, papildytos beprotiškai geru morkų citrusinių vaisių salotu.
- Kalakutienos mėsainiai: mums čia patinka geras mėsainis, o šie kalakutienos mėsainiai yra daug drėgnesni ir aromatingesni, nei manote! Be to, ant viršaus galite uždėti šio česnako aioli gabaliuką.
- Vištienos souvlaki: ant grotelių kepti vištienos iešmeliai, marinuoti česnakiniu graikišku prieskoniu.
- Ant grotelių keptas arbūzas: jei nebandėte ant grotelių kepto arbūzo, turinčio dūminio, gaivaus ir kalendros laimo skonio užuominas – tai jūsų ženklas, kad tai padarytumėte.
- Ant grotelių kepti kukurūzų burbuolės: ant grotelių kepti kukurūzai yra esminis vasaros kepimo ant grotelių receptas. Bet jei norite suteikti jam puikų skonį, pasigaminkite šį ant grotelių keptą elotą su cotija sūriu, laimo sultimis ir kalendra.
- Kedro lentos lašiša su klevo imbiero glaistu: Tai lengvas ir skanus būdas kepti lašišą ant grotelių. Be to, už tą klevo imbiero glajų reikia mirti.
- Ant grotelių keptos persikų ir burratos salotos: Nepamirškite apie vaisių kepimą ant grotelių! Saldūs persikai puikiai kepami ant grotelių ir dera su kremine burrata, kad būtų tobulos vasaros salotos.
Minią džiuginantys garnyrai
Būkime atviri, šonai yra tokie pat svarbūs kaip ir maitinimo šaltinis. Turiu tokių klasikų kaip bulvių salotos ir kopūstų salotos. Tačiau čia yra keletas skanesnių pusių, kurios suteiks stalui didelių skonių ir ryškių spalvų.
- Klasikinės bulvių salotos: Šis nostalgiškas receptas yra įvairus kreminis, šviežias ir traškus. Iš esmės viskas, ko norisi bulvių salotose. O be majonezo, acto pagrindu pagamintų bulvių salotos jums patiks šios vokiškos bulvių salotos.
- Kopūstų salotos: Didelis dubenėlis kopūstų salotų yra būtinas. O jei nemėgstate majonezo, šios acto kopūstų salotos visada laimi.
- Cezario salotos: tai geriausios vasaros salotos su traškiais žalumynais, skrudintais avinžirniais, tarkuotu parmezanu ir mano naminiu Cezario užpilu, kuris kiekvieną dieną pranoksta išpilstytą į butelius.
- Viduržemio jūros avinžirnių salotos: Tai puikios vasaros salotos, užpildytos pomidorais, agurkais, paprika, raudonaisiais svogūnais, feta ir šviežiomis petražolėmis.
- Caprese salotos: Šiose klasikinėse itališkose salotose puikiai dera sultingi pomidorai ir kreminė mocarela.
- Klasikinės vaisių salotos: mėgaukitės visais saldžių vaisių vasaros pasiūlymais šiose klasikinėse vaisių salotose, sumaišytose su medaus laimo užpilu.
- Uogų špinatų salotos: Įmeskite visas mėgstamas uogas į šias salotas su mano aviečių vinegretu!
- Brokolių salotos: Nesvarbu, koks metų laikas bebūtų, brokolių salotos visada siekia įtikti bet kokio susitikimo metu.
- Arbūzų, agurkų ir fetos salotos: Jei savo turguje pastebėjote arbūzą, šios salotos yra puikus būdas išnaudoti visas jo galimybes.
Atminimo dienos užkandžiai vakarėliui pradėti
Vakarėlio pradžiai nieko panašaus į skanų maistą. Ypač kai yra didelis dubuo gvakamolės.
- Geriausias Guacamole: Kaip visada, dubenėlis mano geriausio gvakamolės yra būtinas!
- Pico De Gallo: Šviežiausia stambi salsa, skirta semti su tortilijos traškučiais. Ir kai negalite apsispręsti tarp gvakamolės ir pico de gallo – ši avokadų salsa yra tai.
- 7 sluoksnių panardinimas: kai negalite apsispręsti dėl vieno kritimo, šis septynių sluoksnių panardinimas yra kitas geriausias dalykas. Be to, jį galima lengvai pagaminti iš anksto, kad surinkimas būtų greitas.
- Ceviche: Paprasčiausias ir šviežias laike marinuotos baltos žuvies, pomidorų, agurkų, svogūnų, avokadų ir kalendros mišinys. Tai didžiausias ceviche!
- Mango salsa: Aš esu mangų mėgėjas, o ši salsa yra geriausias sultingų saldumynų derinys su jalapeno karščiu!
Sveiki gėrimai ir kokteiliai!
Pasistenkite ir išvirkite bet kurį iš šių gėrimų savo svečiams – jiems patiks! Ir taip, aš turiu tiek alkoholinių, tiek nealkoholinių variantų, kurie yra vienodai skanūs.
- Raudonoji Sangrija: Nieko nėra šventiškesnio už gražų sangrijos ąsotį, pripildytą šviežių vaisių!
- Klasikinė Margarita: Visiems tekilos mėgėjams neapsiriksite su šiuo klasikiniu kokteiliu.
- Agua Freska: Paimkite visus mėgstamus šviežius vaisius ir paverskite juos gaiviomis vaisių sultimis. Premija – vaikams tai patiks.
- Levandų limonadas: ąsotis šviežiai spausto limonado visada pataiko į vietą. Tačiau levanda perkelia jį į kitą lygį.
Patriotiniai saldūs atminimo dienos skanėstai
Kadangi raudona, balta ir mėlyna tema yra duota, čia yra keletas mėgstamų atminimo dienos desertų, kurie patenka tiesiai į šią kategoriją. Jos skaniai saldžios, taip lengvai pagaminamos, o vasarinės uogos spindi ryškiai!
Norite daugiau receptų apžvalgų? Peržiūrėkite mano geriausius mangų receptus, geriausius vištienos krūtinėlės receptus ir paprastus lašišos receptus!
Jei gaminate kurį nors iš šių Atminimo dienos receptų, praneškite man, kaip tai pasirodė! Norėčiau išgirsti, ką manote toliau pateiktuose komentaruose.
apibūdinimas
Pradėkite vasarą su geriausiais Atminimo dienos receptais, įskaitant ant grotelių keptus patiekalus, minią džiuginančius garnyrus ir vaisinius desertus, tokius kaip šis purus uogų lakštinis pyragas!
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 F ir sutepkite 9 × 13 colių skardą arba 1/4 lakšto želė ritininį skardą.
-
Sudėkite visus sausus ingredientus į dubenį ir maišykite, kol susimaišys.
-
Į atskirą dubenį sudėkite visus šlapius ingredientus ir išplakite. Tada supilkite drėgną mišinį į sausą ir plakite 30 sekundžių, kol gausite tirštą tešlą.
-
Tešlą supilkite į riebalais išteptą skardą ir mentele išlyginkite viršų.
-
Ant viršaus tolygiai pabarstykite uogas ir perkelkite skardą į orkaitę. Kepkite 35–40 minučių arba iki auksinės spalvos.
-
Leiskite atvėsti, supjaustykite ir patiekite!
Kalorijos: 244kcal | Angliavandeniai: 24g | Baltymas: 5g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 5g | Cholesterolis: 27mg | Natris: 214mg | Kalis: 56mg | Pluoštas: 4g | Cukrus: 11g | Vitaminas A: 53TV | Vitamino C: 1mg | Kalcis: 66mg | Geležis: 1mg
©Downshiftology. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą.
Šis Atminimo dienos receptų rinkinys iš pradžių buvo paskelbtas 2021 m. gegužės mėn., bet atnaujintas įtraukiant naujus receptus, kurie, kaip žinau, jums patiks!