Arbūzų fetos salotos su rukola ir mėtomis

Šios paprastos arbūzų fetos salotos, pagamintos tik iš keturių ingredientų, yra pagrindinis jūsų kitos vasaros kepsnių ant grotelių patiekalas!

Arbūzų feta salotos
Šias gaivias arbūzo fetos salotas gaminu visą vasarą! Draugo gimtadienio proga surengiau keletą draugų ant grotelių ir patiekiau ant grotelių keptų omarų uodegų, ant grotelių keptus kepsnius ir šias paprastas arbūzo fetos salotas su rukola ir mėtomis, kurios buvo labai populiarios! Arbūzas yra geriausias bet kokių vasaros salotų priedas, nes jis toks lengvas ir gaivus. Turiu daug kitų arbūzų salotų, tokių kaip ant grotelių keptų persikų arbūzo Burrata salotos ir arbūzo Caprese salotos.

Ko Jums prireiks
Štai arbūzų fetos salotų ingredientai. Išsamias instrukcijas rasite receptų kortelėje apačioje.
- Arbūzassupjaustytas rutuliukais su meliono baleriu arba supjaustytas kubeliais, šis saldus ir sultingas vaisius yra salotų pagrindas.
- Arugula kūdikis: Jis turi pipirinį skonį, kuris puikiai dera su arbūzu.
- Švieži mėtų lapai: Pridėkite šiek tiek šviežumo ir skonio
- Fetos sūris: Susmulkinti dideliais gabalėliais, suteikia salotoms kremiškumo.
Kaip pasigaminti arbūzų fetos salotas
- Pradėkite naudodami melionų balerį ir paruoškite arbūzą į didelius rutuliukus. Jei tokio neturite, tiesiog supjaustykite 1/2 colio gabalėliais. Atidėkite į dubenį, kol paruošite patiekti.
- Likus maždaug 30 minučių iki ruošimo patiekti, iš dubenėlio nupilkite skystį (aš supyliau į puodelį ir išgėriau!).
- Pusę arbūzo išbarstykite į didelį, negilų serviravimo dubenį ir ant viršaus išbarstykite pusę rukolos ir fetos, pakartokite su likusiu arbūzu, rukola ir feta, tada viską apibarstykite šviežiomis mėtomis.

Ką patiekti su arbūzų salotomis
Arbūzų fetos salotos su mėtomis ir rukola puikiai tinka patiekti vasaros kepsninėje. Jis puikiai tiks su bet kokiu ant grotelių keptu baltymu, pavyzdžiui:
Variacijos:
- Šiose arbūzų salotose baziliko ar kalendros mėtos.
- Norėdami gauti papildomų daržovių, pridėkite agurkų arba raudonųjų svogūnų.
- Fetą iškeiskite į ožkos sūrį.
- Varstymui naudokite balzaminį glajų.

Daugiau jums patikusių arbūzų salotų receptų:

Išeiga: 12 porcijos
Porcijos dydis: 1 puodelis
Naudodami meliono balerį, paruoškite melioną į didelius rutuliukus. Atidėkite į dubenį, kol paruošite patiekti.
Likus maždaug 30 minučių iki ruošimo patiekti, iš dubenėlio nupilkite skystį (aš supyliau į puodelį ir išgėriau!).
Pusę arbūzo išbarstykite į didelį, negilų serviravimo dubenį ir ant viršaus išbarstykite pusę rukolos ir fetos, pakartokite su likusiu arbūzu, rukola ir feta, tada viską apibarstykite šviežiomis mėtomis.
Paskutinis žingsnis:
Palikite įvertinimą ir komentarą ir praneškite mums, kaip jums patiko šis receptas! Tai padeda mūsų verslui klestėti ir toliau teikti jums nemokamus aukštos kokybės receptus.
Patiekimas: 1 puodelis, Kalorijos: 85 kcal, Angliavandeniai: 9.5 g, Baltymas: 3.5 g, Riebalai: 4 g, Sotieji riebalai: 3 g, Cholesterolis: 17 mg, Natris: 213.5 mg, Pluoštas: 0.5 g, Cukrus: 8 g