4 geriausi 2024 m. mėsainių presai
„Smash“ mėsainiai ir „Smash Tacos“ šiuo metu yra populiarūs socialiniuose tinkluose, o jei norite sukurti šiuos skanius receptus namuose, jums reikės vieno geriausių mėsainių presų. Šie įrankiai, dar vadinami grilio presais, yra raktas į traškią mėsainių plutą, nes kepant mėsą jie nuolat spaudžia. Taip pat galite naudoti mėsainių presą, norėdami išlyginti šoninę, spausti paninius ir kepti kitų rūšių mėsą, pavyzdžiui, kepsnius ar kiaulienos kotletus.
Jei esate pasirengęs pabandyti pasigaminti savo mėsainius namuose, sudariau geriausių naudotinų mėsainių presų sąrašą. Kai kuriuos iš jų išbandžiau pati, o kitus labai rekomenduoja apžvalgininkai ir patikimi maisto leidiniai. Bet kuri jūsų pasirinkta parinktis puikiai tiks ant viso dydžio keptuvės arba viryklės ketaus keptuvėje ar grilio keptuvėje.
Mano geriausi pasirinkimai:
- Kas yra mano virtuvėje: „Cuisinart Burger Press“ – 16,32 USD „Amazon“.
- Geriausia „Splurge Burger Press“: Made In Grill Press – 69 USD „Amazon“.
- Geriausias didelis mėsainių presas: „Blackstone Griddle Press“ – 24,99 USD „Amazon“.
- Geriausia biudžetinė mėsainių spauda: „Lodge Burger Press“ – 14,98 USD „Amazon“.
Atsiliepimai apie geriausius mėsainių presus
1. Kas yra mano virtuvėje: Cuisinart Burger Press
Šis „Cuisinart“ kepsninės presas yra mano pasirinkimas bet kokio tipo laužytam receptui. Jis pagamintas iš sunkaus ketaus, kuris gaminant maistą veikia tik reikiamą slėgį, o medinė rankena nesulaiko tiek šilumos, kiek metalinė. Apvalus dizainas yra 6,5 colio skersmens, kuris puikiai tinka mėsainiams spausti, o presas taip pat yra prieinama kaina. Norint pasiekti geriausių rezultatų, tarp preso ir mėsos rekomenduoju įdėti nedidelį pergamentinio popieriaus gabalėlį, kad jis nepriliptų.
Specifikacijos:
- Medžiaga: Ketaus
- Figūra: Apvalus
- Dydis: 6,5 colio
- Svoris: 1 svaras
Ką aš mėgstu:
- Protinga kaina
- Medinė rankena
- Itin patvarus
Kas man nepatinka:
Ką sako kiti:
„Cuisinart Burger Press“ įvertintas 4,6 žvaigždutėmis iš daugiau nei 14 800 atsiliepimų „Amazon“.
Pirkite „Cuisinart Burger Press“:
2. Geriausias Splurge Burger Press: Made In Grill Press
Jei reguliariai gaminate mėsainius, gali būti verta investuoti į šį aukščiausios klasės grilio presą. Jis pagamintas iš storo nerūdijančio plieno sluoksnio, kuris gali atlaikyti iki 800 laipsnių F temperatūrą, o jo rankena yra aukštesnė nei daugelio kitų, todėl jūsų ranka apsaugota nuo karščio. Be to, jis tiekiamas su odiniu rankenos dangteliu, kuris suteikia papildomą atsparumą karščiui, jei norite daugiau apsaugos. Kadangi tai nerūdijantis plienas, šią versiją lengviau valyti nei ketaus presus, tačiau ji nėra tokia sunki, todėl mėsainiams ir kitai mėsai daužyti teks naudoti daugiau rankinės jėgos.
Specifikacijos:
- Medžiaga: Nerūdijantis plienas
- Figūra: Stačiakampis
- Dydis: 5,5 x 5,6 colio
- Svoris: 1,8 svaro
Ką aš mėgstu:
- Rūdims atspari medžiaga
- Pakelta rankena
- Odinis rankenos dangtelis
- Lengva valyti
Kas man nepatinka:
- Ne toks sunkus kaip kiti
- Brangus
Ką sako kiti:
„Made In Grill Press“ „Food & Wine“ paskelbė geriausiu grilio presu, o „Serious Eats“ – geriausiu grilio presu su rankenos dangteliu.
Pirkite „Made In Grill Press“:
3. Geriausias didelis mėsainių presas: Blackstone Griddle Press
Dauguma mėsainių presų yra pakankamai dideli, kad vienu metu būtų galima apdoroti vieną mėsainį, bet jei gaminate didesnes porcijas, šis „Blackstone“ presas gali pagreitinti procesą. Sunkus presas yra 10 colių pločio, todėl galite jį naudoti kelioms porcijoms vienu metu, o jis sveria 4 svarus, todėl ant visų jūsų pyragėlių bus traški plutelė. Pats presas yra ketaus, tačiau turi karščiui atsparią guminę rankeną, kad jūsų ranka būtų saugi. Tiesiog atminkite, kad guma gali deformuotis arba ištirpti, jei bus veikiama aukštoje temperatūroje, todėl neturėtumėte palikti ant grotelių ilgam laikui.
Specifikacijos:
- Medžiaga: Ketaus
- Figūra: Stačiakampis
- Dydis: 10 x 5,5 colio
- Svoris: 4,28 svaro
Ką aš mėgstu:
- Itin didelė forma
- Karščiui atspari rankena
- Didelis svoris
Kas man nepatinka:
- Netinka aukštai temperatūrai
Ką sako kiti:
Tiek Serious Eats, tiek Food & Wine Blackstone Griddle Press pavadino geriausiu dideliu grilio presu.
Pirkite „Blackstone Griddle Press“:
4. Geriausias biudžetinis mėsainių presas: „Lodge Burger Press“.
„Lodge“ gamina vienus geriausių ekonomiškiausių ketaus indų, o nebrangus mėsainių presas puikiai tinka retkarčiais. Ši parinktis turi 6,25 colio apvalią formą, kuri sveria šiek tiek mažiau nei 2 svarus, tačiau prekės ženklas taip pat turi kvadratinių ir briaunuotų variantų, atsižvelgiant į tai, ką gaminate. Ketaus presas yra iš anksto pagardintas, kad būtų išvengta prilipimo, tačiau atminkite, kad jo žema metalinė rankena gaminant maistą beveik neabejotinai įkais, todėl norėsite šalia turėti orkaitės pirštinę.
Specifikacijos:
- Medžiaga: Ketaus
- Figūra: Apvalus
- Dydis: 6,25 colio
- Svoris: 1,75 svaro
Ką aš mėgstu:
- Nebrangus
- Keletas dizaino variantų
- Iš anksto pagardintas
Kas man nepatinka:
Ką sako kiti:
„The Lodge Burger Press“ turi šiek tiek mažiau nei 15 000 atsiliepimų, o vidutinis „Amazon“ įvertinimas yra 4,7 žvaigždutės.
Pirkite Lodge Burger Press:
Kiti mėsainių presai, į kuriuos reikia atsižvelgti
„Winco“ grilio presas
Jei norite nerūdijančio plieno preso, „Winco Grill Press“ yra dar vienas geras pasirinkimas. Jis turi siaurą stačiakampį dizainą, kuris puikiai tinka šoninei ar mažesniems mėsainiams, o rankena turi karščiui atsparų guminį dangtelį, kuris apsaugo jūsų ranką. Presas sveria apie 2 svarus, o dėl nerūdijančio plieno konstrukcijos jį lengva valyti. „Winco Grill Press“ rasite adresu „Amazon“ už 39,56 USD.
Bellemain Bacon Press
Kaip rodo pavadinimas, „Bellemain Bacon Press“ puikiai tinka šoninei kepti – juostelės išliks plokščios, kad jos būtų gražios ir traškios. Tačiau jis gali būti naudojamas ir kitoms mėsos rūšims. Apvalus ketaus presas sveria tris svarus ir yra 8,75 colio skersmens, o jo tekstūruotas paviršius padeda išvengti maisto prilipimo. „Bellemain Bacon Press“ rasite adresu „Amazon“ už 21,99 USD.
Mūsų vieta ant grotelių
Jei ieškote stilingo varianto savo virtuvei, „Our Place Grill Press“ yra firminių prekės ženklo spalvų, kurios atitiks jūsų „Always Pan“. Jis pagamintas iš ketaus, kurio išorė yra emaliuota, o preso paviršius yra švelnios tekstūros. Apvalus dizainas yra 7 colių skersmens ir sveria 2,6 svaro, o viršuje yra maža piliulės formos rankena. Nepaisant emaliuotos apdailos, prekės ženklas vis tiek rekomenduoja presą plauti rankomis, tačiau gera žinia ta, kad jam nereikės prieskonių, kaip plikas ketus. „Our Place Grill Press“ rasite adresu Mūsų vieta už 40 USD.
Williams Sonoma Smash Burger Press
„Williams Sonoma Smash Burger Press“ yra dar vienas pagrindinis ketaus pasirinkimas jūsų virtuvei ar kepsninei. Jis yra 6,25 colio skersmens ir sveria 2,5 svaro, o jo buko medžio rankena lieka vėsesnė liesti, kol gaminate maistą. Dizainą saugu naudoti iki 600 laipsnių F temperatūroje, o ketus pristatomas iš anksto pagardintas, kad būtų išvengta prilipimo. „Williams Sonoma Smash Burger Press“ galima rasti adresu Williams Sonoma už 32,95 USD.
Kodėl galite manimi pasitikėti
Sveiki! Esu Gina, „Skinnytaste“ autorė ir receptų kūrėja. Dalinuosi savo mėgstamiausiais paprastesniais receptais, pagamintais iš sveikų, šviežių ingredientų. Mėgstu kepti ant grotelių savo šeimai vasarą ir turiu visą kolekciją sveikų mėsainių ir kitų kepimo ant grotelių receptų, kurie yra lengvi ir sotūs karštomis dienomis.
Kai pamačiau, kad socialiniuose tinkluose plinta sumuštų mėsainių tendencija, žinojau, kad noriu savo šeimai pagaminti sveikesnį variantą, todėl investavau į mėsainių presą savo virtuvei. Be spaudos, kurią aš asmeniškai naudoju, taip pat pabrėžiau kitas geriausiai įvertintas parinktis, kurias išbandė mano mėgstami maisto leidiniai, taip pat šimtai tikrų vartotojų.
Viskas, ką reikia žinoti prieš perkant mėsainių presą
Į ką atkreipti dėmesį prieš perkant mėsainių presą
Medžiaga: Mėsainių presai yra pagaminti iš metalo ir yra tiek ketaus, tiek nerūdijančio plieno. Ketaus presai paprastai būna sunkesni, tačiau, kaip ir kitus ketaus indus, juos reikia kruopščiai išvalyti ir pagardinti, kad būtų išvengta rūdžių. Nerūdijančio plieno gaminius daug lengviau išplauti po naudojimo, tačiau paprastai jie nėra tokie dideli.
Dydis: Galite rasti tiek apskrito, tiek stačiakampio mėsainių presų, o jų dydis skiriasi. Geriausias dydis pagal jūsų poreikius priklausys nuo to, ką ketinate gaminti. 6 colių presas puikiai tinka sutrinti mėsainius, bet jei norite kepti kepsnius ar šoninę, galbūt norėsite didesnio pasirinkimo.
Apsauga nuo karščio: Ant grotelių ar viryklės mėsainių presai linkę įkaisti, todėl geriausia rinktis su karščiui atsparia rankena. Medinės ar guminės rankenos neįkais taip, kaip plikas metalas, tačiau gaminant maistą verta naudoti orkaitės pirštinę ar virtuvinį rankšluostį.
Kas yra „Smash Burger“?
„Smash“ mėsainiai yra ploni pyragaičiai, kurie verdant nuspaudžiami, todėl mėsainio išorė tampa traški. Dėl mėsainių preso svorio paplotėlis liečiasi su keptuvėmis, todėl mėsainio išorė geriau apskrus ir karamelizuojasi.
Kaip naudojate mėsainių presą?
Norėdami gauti geriausių rezultatų, prieš naudodami mėsainių presą pašildykite. Galite palikti jį ant grotelių kelioms minutėms arba pastatyti tiesiai ant viryklės, kad įkaistų. Kai būsite pasiruošę gaminti, tiesiog mėsainių presu sutrinkite pyragėlius į ploną, tolygų sluoksnį. Galite nuimti presą, kai gerai apkeps mėsainį, ir jį apversti.
Kaip sudaužyti mėsainį be spaudos?
Jei prieš pradėdami spausti ant grotelių, norite išbandyti sutrintus mėsainius, kita galimybė yra naudoti didelę mentelę pyragams spausti. Tai pareikalaus šiek tiek papildomų pastangų, tačiau galite naudoti didelį paviršių, kad sudaužytumėte mėsą ir išlaikytumėte ją liesdami su grotelėmis, kad gautumėte panašių rezultatų.
Kaip neleisti mėsainiui prilipti prie spaudos?
Įprasta, kad pyragaičiai gaminant įstringa prie grotelių preso, tačiau yra paprastas būdas išvengti šios problemos. Tiesiog uždėkite nedidelį gabalėlį pergamentinio popieriaus ant kiekvieno paplotėlio viršaus, prieš jį nuspausdami – netgi galite nusipirkti iš anksto supjaustytų pergamentinio popieriaus kvadratėlių, skirtų šiam tikslui! Nelipnus popierius užtikrins jūsų mėsainio pranešimus spaudai, o prieš apversdami kiekvieną pyragą galėsite jį tiesiog išimti.
Geriausi „Smash“ receptai
Jūsų naujasis mėsainių presas puikiai tinka mėsainiams gaminti, tačiau yra ir daug kitų maisto produktų, kuriuos galite gaminti su juo. Galite naudoti presą, norėdami kepti šoninę, kepsnius ir kiaulienos kotletus, o toliau pateikiami keli kiti receptai, pagal kuriuos dažnai naudoju grilio presą, kad ant maisto susidarytų traški plutelė:
Kainos buvo tikslios paskelbimo metu.