15 ir daugiau lengvų kepimo ant grotelių receptų vasarai
apibūdinimas
Mėgaukitės visais geriausiais kepimo ant grotelių receptais – nuo ant grotelių keptos mėsos, ant grotelių keptų daržovių iki ant grotelių keptos žuvies, pavyzdžiui, šiais gardžiais lašišos kepsniais, apipiltais grietinėlės garstyčių laiškinio česnako padažu. Sužibėsite per kitą vasaros maistą!
Kreminis garstyčių laiškinių česnakų padažas
-
Ant viryklės ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite lauko grilį arba kepsninę. Abi lašišos kepsnelių puses aptepkite avokadų aliejumi, tada pagardinkite druska ir pipirais.
-
Kepkite lašišą ant grotelių 5-7 minutes iš kiekvienos pusės, priklausomai nuo storio. Norėdami apversti, naudokite apačioje esančią mentelę, o ne griebkite iš šono žnyplėmis (nes lašiša gali subyrėti).
-
Tuo tarpu mažame dubenyje sumaišykite garstyčias, jogurtą, laiškinius česnakus, medų, citrinos sultis, druską ir pipirus.
-
Kad patiektumėte, sudėkite lašišą ir ant viršaus užpilkite gausų kiekį kreminio garstyčių laiškinio česnako padažo.
Kalorijos: 366kcal | Angliavandeniai: 11g | Baltymas: 37g | Riebalai: 19g | Sotieji riebalai: 3g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 95mg | Natris: 339mg | Kalis: 915mg | Pluoštas: 1g | Cukrus: 10g | Vitaminas A: 216TV | Vitamino C: 4mg | Kalcis: 62mg | Geležis: 2mg
©Downshiftology. Turinys ir nuotraukos yra saugomi autorių teisių. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Griežtai draudžiama kopijuoti ir (arba) įklijuoti visus receptus į bet kokią socialinę žiniasklaidą.